Sky Radio krijgt nieuwe ochtendspits-show

Sky Radio, de vierde zender van het land, start in 2019 met een volledig nieuwe programmering. Zo krijgt het station onder meer een nieuwe ochtendshow. Dat heeft Talpa Radio laten weten. Momenteel is tijdens de ochtendspits nog de show The More Music Morning Show te horen, maar vanaf januari is dat The Sky Nonstop Music Morning Show. De presentator blijft hetzelfde – geen – en ook het format van het programma blijft ongewijzigd: non-stop de beste artiesten zoals Céline Dion en Marco Borsato.

Ook de rest van de programmering gaat op de schop. Nu is van 9.00 tot 13.00 uur nog de @Work Playlist te horen, maar straks heet dat Sky Nonstop @ Work en duurt het programma nog maar tot 12.00 uur.

Om 12.00 uur begint dan Sky Non Stop (nu nog ‘Non Stop’), gevolgd door Sky Feel Good Afternoon om 16.00 uur (nu nog ‘Afternoon Playlist’).

De avondprogramma’s heten voortaan Sky Feel Good Evening, Sky Late Night en Sky@Night, nu nog Evening Playlist, Late Night en @Night. Inhoudelijk blijven alle programma’s ongewijzigd.

Sky Radio hoopt met de veranderingen een groter publiek te bereiken.

Foto: Sky Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen