Boulevard hoopt dat Irene Moors terugkeert naar RTL

RTL Boulevard hoopt dat Irene Moors terugkeert op het oude nest nu ze dreigt te worden ontslagen bij SBS 6. Ze hoort gewoon bij RTL. Dat hebben Peter van der Vorst en Luuk Ikink gezegd in de showrubriek op RTL 4. Het contract van Moors bij SBS loopt af in maart en het lijkt erop dat de zender haar daarna de laan uit stuurt. Ze heeft in drie jaar bij de zender dan ook geen succes gehad. RTL Boulevard sprak Moors gisteren vanwege de surpriseparty rondom haar 30-jarig tv-jubileum.

Luuk Ikink: “Haar contract loopt af in maart en we hebben haar nog gevraagd van: wat nu? Maak je je al een beetje zorgen? Dat niet, maar in januari gaat ze nadenken over welke kant ze op wil met haar carrière.

Peter van der Vorst: “Ze moet lekker terug naar RTL komen. Daar hoort ze gewoon thuis.

Luuk Ikink: “Ik zou dat wel leuk vinden.

Overigens heeft Moors erg genoten van de surpriseparty, waarin vrienden en collega’s bij aanwezig waren. “Gisterenavond toen ik binnenkwam en iedereen ‘surprise’ riep, wilde ik eigenlijk meteen weg. Het is zoiets verbijsterends. Toen keek ik eens goed en toen dacht ik: dit zijn wel heel erg mijn vrienden en collega’s, waarmee ik heel veel heb beleefd.

Dertig jaar televisiemaker is natuurlijk heel lang, maar het vliegt voorbij. Als iedereen daar dan ineens bij stil staat, dan ga je ook denken: wat was de meest dierbare tijd? De mooiste tijd is toch nog steeds Telekids.”

Shownieuws heeft geen aandacht besteed aan Moors’ tv-jubileum.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen