Talkshow Wilfred en Hélène komt op zondagavond

De talkshow waar Wilfred Genee en Hélène Hendriks aan werken moet uiteindelijk een plek krijgen op de zondagavond. Dat vertelt de nieuwe Veronica-ster in Het Parool. Genee krijgt het druk bij Talpa. Niet alleen is hij drie avonden per week te zien op Veronica, maar ook praat hij over een dagelijkse middagshow op Radio Veronica én een wekelijkse talkshow met Hendriks. “Dat gaat volgens mij wel door, ja. We hebben gesprekken over de invulling“, zegt de presentatrice in de krant.

Hun duotalkshow moet de sfeer ademen van de radioshow die Genee elke vrijdag maakt op BNR Nieuwsradio. “Het moet een wekelijkse talkshow worden die qua insteek een beetje lijkt op The Friday Move van BNR Nieuwsradio.”

Hendriks vervolgt: “Wilfred doet dat al een tijdje op de radio, maar dit zou voor televisie zijn. Het moet allemaal nog vorm krijgen, maar het is de bedoeling dat we op zondagavond de voorgaande week beschouwen.

Ze heeft een goede band met Genee. Ze leerde hem kennen door het wekelijkse praatje dat zij als FOX-gezicht in VI had. “Op enig moment kreeg ik wel het gevoel dat er iets van wederzijdse waardering zat. Wilfred stuurde me toen regelmatig appjes als ik zelf een uitzending had.

Wat zei hij dan? “‘Nou even doorpakken’, of: ‘Dit en dit deed je heel goed, maar let daar op.’ Hij is wel begaan.

Het Parool-interview met Hélène Hendriks kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen