Tim den Besten was dronken bij Pauw

Tim den Besten was in oktober zo vreselijk luidruchtig en hysterisch in de talkshow van Jeroen Pauw, omdat hij stomdronken was. Dat gaf hij zondag toe in de BN’er-show Ranking the Stars. Den Besten werd in Pauw geconfronteerd met een lerares van vroeger, maar reageerde zó wild dat tv-kijkend Nederland massaal naar de afstandsbediening moest grijpen. “Ik ga het nu echt uitleggen, want mijn ouders hebben daar ook echt een super moeilijk jaar door gehad“, zegt de presentator nu.

Voorafgaand aan de uitzending had Den Besten lekker doorgedronken op een Amsterdams terras. “Ik was gewoon best wel dronken. Je moet dan best wel lang wachten totdat je om elf uur ’s avonds iets moet doen. Ik zat daarvoor met vrienden op het terras.”

Uiteindelijk liep het bij Pauw een beetje uit de hand, zegt hij. “Ik zou daar een column gaan voorlezen die ik had geschreven over mijn oude basisschooljuffen en -meesters. Als ik gewoon die column had gelezen, dan had niemand iets gemerkt, maar nu hadden ze dus mijn oude juf Monica geregeld.

Iedereen zat in het complot. “Het was zó leuk, maar ik kon het gewoon niet aan. Het had van mij ook echt een kwartier korter mogen duren, maar ik kon het gewoon niet meer aan.”

Mijn vader zei: ‘Tim, je moet maar even niet op het internet kijken.’ Ik kreeg allemaal dreigmails.”

Lees ook: Tim den Besten luidruchtig en hysterisch in Pauw (oktober 2017)

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen