Evenement van RTL’s Temptation VIPS compleet geflopt

Geplaatst op Mon 13 Aug 2018 om 10:15

Temptation Island VIPS, de BN’er-editie van de verleidingsshow die RTL afgelopen zomer niet op televisie maar op Videoland uitzond, een kledingevenement in Amsterdam, maar daar is bijna niemand op afgekomen. Dat vertelde Olcay Gulsen zondag in RTL Boulevard. De sterren uit de realityshow verkochten op de Temptation Closet Sale hun eigen kleding, maar er kwam helemaal niemand op af. Merkwaardig genoeg vond RTL het desondanks wel een heel item in Boulevard waard.

Gulsen vertelde aan de desk dat zij zo ongeveer de enige was die er rondliep, samen met nog een ander medium. “Het was doodstil. Ik had er echt heel van verwacht, want ik dacht dat ze heel veel fans hadden en het seizoen is bijna ten einde – er is nog maar één aflevering te gaan. Alleen er was gewoon werkelijk niemand.”

Niemand was geïnteresseerd in het evenement rondom de RTL-show. “Wij waren er en nog een ander medium, maar voor de rest was er gewoon geen één klant.”

Ze was dan ook niet onder de indruk. “Ik had gehoord dat alle verleiders zouden komen, zoals Alex en Karim, maar zij zijn ook niet op komen dagen.”

Het evenement werd aangekondigd via diverse media, waaronder RTL Boulevard zelf en Het Parool.

Foto: RTL
15 Reacties op “Evenement van RTL’s Temptation VIPS compleet geflopt”


 1. Vrede

  Saaie editie. En die roodharige op de pic ‘lijkt’ een leuke oprechte dame maar voor de rest zaten er amper verleiders bij die je zult onthouden.

 2. anouk

  schaamte voorbij

 3. critikast

  Afserveren deze programma’s en deze types ! En dat is dus in dit geval gelukt !

 4. Mark2

  Het is alleen op Videoland te zien. Het lijkt ne dat daar dus beduidend minder kijkers zijn dan dat men gehoopt had! Videoland is vooralsnog een megafoon lijkt me. En temprayion VIP’s: zal later dit jaar geheid gewooonnop rtl5 komen! Vidoalnad heeft geen toegevoegde waarde

 5. ycheweiz

  Wie wil er nu kleding kopen van een stel randdebielen, waarbij het gaat om de verpakking, nepborsten en nephaar enz, en niet om de inhoud, empathie en intelligentie en normaal gedrag vertonen. Het moet allemaal absurd zijn, terwijl de best scorende programma’s gaan over dood gewone mensen die normaal gedrag vertonen.

 6. yoshi

  wat fijn dat er niemand is gekomen. Die zijn dus gelukkig tot in tegenstelling van de Barbies en de Donnys snel vergeten

 7. Deadly Viper

  @Mark2

  En toch hebben ze 400.000 gebruikers dus heeft het wel zeker toevoegende waarde.

  En aangezien on demand steeds belangrijker wordt en traditioneel TV kijken minder populair wordt ben je als TV bedrijf dom als je niet alvast op de markt inspeelt.

 8. Ray

  Goed nieuws. Nou die Gulsen nog weg.

 9. Willy Wonka

  @Deadly Viper: Die aantal kijkers op Videoland kan ook voor tal van andere programma’s zijn toch? On demand kijken is moeilijker te traceren dan het standaard meten.

 10. Olga

  Bij RTL moeten ze echt eens een reality-check krijgen en zich gaan verdiepen in wat mensen nu écht leuk en interessant vinden. RTL kan op de oude leest blijven doorgaan (wat ze nog steeds doen) maar zal genadeloos afgestraft worden.

 11. Tom

  Eindelijk worden BN’er-programma’s en -evenementen afstraft door weinig of geen interesse van het gewone volk!

  Eindelijk wordt Nederland een verstandig volk dat laat blijken BN’ers spuug- en spuugzat te zijn!

  Nu deze trend voorzichtig lijkt ingezet, is het te hopen dat de RTL Boulevards, de Shownieuwssen en alle overige roddelrubrieken en -bladen snel zullen volgen in afnemende belangstelling tot het absolute nulpunt!

 12. Anouschka

  Allemaal Vogelaartypes… die ga je niet vrijwillig opzoeken.

 13. Peter

  De On Demand hype gaat wel weer voorbij en gaat men weer normaal tv kijken.

 14. Deadly Viper

  On demand is geen hype. Het is programma’s kijken wanneer je wilt.

  De tijd dat je speciaal thuis blijft om iets op TV te zien is gewoon voorbij. Alleen voor grote sport evenementen ofzo misschien.

 15. Bart

  @DV De gewone tv zenders gaan niet verdwijnen!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.