Evenement van RTL’s Temptation VIPS compleet geflopt

Temptation Island VIPS, de BN’er-editie van de verleidingsshow die RTL afgelopen zomer niet op televisie maar op Videoland uitzond, een kledingevenement in Amsterdam, maar daar is bijna niemand op afgekomen. Dat vertelde Olcay Gulsen zondag in RTL Boulevard. De sterren uit de realityshow verkochten op de Temptation Closet Sale hun eigen kleding, maar er kwam helemaal niemand op af. Merkwaardig genoeg vond RTL het desondanks wel een heel item in Boulevard waard.

Gulsen vertelde aan de desk dat zij zo ongeveer de enige was die er rondliep, samen met nog een ander medium. “Het was doodstil. Ik had er echt heel van verwacht, want ik dacht dat ze heel veel fans hadden en het seizoen is bijna ten einde – er is nog maar één aflevering te gaan. Alleen er was gewoon werkelijk niemand.”

Niemand was geïnteresseerd in het evenement rondom de RTL-show. “Wij waren er en nog een ander medium, maar voor de rest was er gewoon geen één klant.”

Ze was dan ook niet onder de indruk. “Ik had gehoord dat alle verleiders zouden komen, zoals Alex en Karim, maar zij zijn ook niet op komen dagen.”

Het evenement werd aangekondigd via diverse media, waaronder RTL Boulevard zelf en Het Parool.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen