Piet Paulusma wil niet praten over medische ingreep

Piet Paulusma wil liever niet praten over het moment dat hij getroffen werd door de acute blokkade in zijn dikke darm. Ook wil hij niet zeggen welke medische ingreep hij precies heeft ondergaan. Dat was vanochtend te horen op Radio 538. Paulusma is sinds twee weken niet meer te zien op het weerbericht op SBS 6, omdat hij met spoed werd opgenomen in het ziekenhuis. “Het gaat nu keurig de goede kant op. Ik ben nog een beetje aan het herstellen, maar het gaat goed met mij“, zegt hij.

Wat gebeurde er precies op het moment dat hij last kreeg? “Ja, dat is echt niet te beschrijven, maar daar gaan we het verder ook niet over hebben. Dan krijg je wel even een flinke opdonder.

Hij moest in elk geval direct naar het ziekenhuis. Welke ingreep heeft hij ondergaan? “Men heeft er gewoon voor gezorgd dat alles weer goed ging functioneren. Daar houden we het even bij.

Inmiddels is Paulusma weer thuis. “Ik denk dat ik me geen zorgen meer hoef te maken. Het enige wat er moet gebeuren is dat je even moet bij sterken.

Zijn dochter Martsje blijft hem nog even vervangen. “Ik ben weer bezig met het weer, heb elke dag contact met Martsje. Zij doet het ontstekend. Ik zal binnenkort vast weer op de buis verschijnen. Of het deze week wordt weet ik niet. Het wordt de komende dagen duidelijk wanneer ik het weer kan doen.

Het is voor het eerst in 22 jaar bij SBS 6 dat ik even een stop heb. Dat is een hele gewaarwording. Daar hou je ook geen rekening mee.

Lees ook:
SBS 6-weerman Piet Paulusma in het ziekenhuis (2 augustus)
Zieke Piet Paulusma voelt zich ‘redelijk goed’ (3 augustus)
Piet Paulusma had acute blokkade in dikke darm (4 augustus)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen