SBS 6-weerman Piet Paulusma in het ziekenhuis

Piet Paulusma is opgenomen in het ziekenhuis. Daardoor kon hij woensdagavond niet Piets Weerbericht presenteren op SBS 6. Dat werd gemeld in de programma’s Hart van Nederland en Shownieuws. Het gaat volgens Bart Ettekoven, baas van de Weekend en deskundige in Shownieuws, niet goed met Paulusma. “We zagen net zijn dochter Martsje en dan weet je dat er iets niet goed gaat. Hij is opgenomen in het ziekenhuis met onbekende gezondheidsklachten.

Het is niet bekend wat er aan de hand is met Paulusma. “Hij wordt op dit moment onderzocht en het gaat naar omstandigheden redelijk met hem, maar als Piet er niet is dan weet je dat er wel echt iets aan de hand is.”

Paulusma is bijna nooit afwezig, legt Ettekoven uit. “Hij begon in 1996 als weerman bij SBS en heeft sindsdien één uitzending gemist omdat hij echt niet anders kon. Toen presenteerde Martsje ook. Hij is ook twee keer acht dagen met vakantie geweest. Verder heeft hij er altijd gestaan.”

We willen hem vanaf deze plek uiteraard heel veel sterkte toewensen.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen