Shelly heeft moeite met Manuel-nieuws in Shownieuws

Shelly Sterk vindt het lastig dat ze als presentator van Shownieuws het overspel van Manuel Venderbos ter sprake moet brengen op televisie. Ze is namelijk goed bevriend met de schuinsmarcheerder. Dat legde ze gisterenavond uit in de SBS-show. Sterk in de showrubriek: “We gaan verder met het laatste nieuws rondom Manuel Venderbos en ja, ik moet zeggen dat ik het nogal gek nieuws vind om te brengen: ik ken Manuel privé. Het is een vriend en ik ken hem als familieman, een hele lieve man.”

De presentatrice werd direct afgekapt door Evert Santegoeds, zoals hij wel vaker doet – de twee lijken elkaar niet te kunnen luchten of zien. Santegoeds: “Zo goed kende je hem dus ook niet, zoals hij op de foto stond.”

Santegoeds doelt op de exclusieve Privé-foto’s, waarop te zien is hoe Venderbos op een publieke parkeerplaats allemaal handdoeken tussen de ramen van zijn auto heeft geklemd, zodat hij in de auto flink tekeer kon gaan met zijn minnares.

Sterk: “Dat had ik ook niet verwacht.”

Deze week is in een follow-up in de Privé te lezen dat de vrouw van Venderbos nogal vergevingsgezind is. ‘Manuel Venderbos mag zijn huis nog in’, valt te lezen.

Santegoeds: “Hoe dat verder gaat zal de komende weken moeten blijken. Dat hoor jij dan weer waarschijnlijk.”

Sterk: “Hopen dat het goed gaat dan inderdaad.”

Lees ook: Vreemdganger Venderbos verliest geloofwaardigheid (vorige week)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen