Vreemdganger Venderbos verliest geloofwaardigheid

RTL-gezicht Manuel Venderbos is genadeloos door de mand gevallen. Niet alleen als schuinsmarcheerder, maar ook als leugenaar. Dat bleek woensdag uit berichtgeving van weekblad Privé en Shownieuws. Ruim een maand geleden spotte Privé de presentator intiem met actrice Lente Voorhoeve, terwijl hij een vrouw en twee jonge kinderen thuis heeft zitten. Het blad maakte er een verhaal van, maar Venderbos gebruikte zijn podium in Boulevard om het tijdschrift belachelijk te maken.

Venderbos zette het verhaal weg als een trashverhaal uit een trashblad. “Dit is een opgeklopt sensatieverhaal. Gek dat dit zomaar kan. De betrokkenen kennen het echte verhaal. Ik voel verder niet de behoefte om te reageren op dit ‘kwaliteitsblad’. Ze kunnen daar blijkbaar ook al in de toekomst kijken, want ze betitelen me zelfs als Boulevard-ster“, zei hij toen.

Privé-journalist Boris van Zonneveld liet het er niet bij zitten. Hij legde gisterenavond uit in Shownieuws: “Onze fotograaf is hem weer gevolgd naar Durgerdam vanuit het werk van Lente waar hij haar heeft opgehaald. Daar op een parkeerplaats hebben ze gewoon staan zoenen. Ze waanden zich kennelijk onbespied op dat plekje tussen het groen.

En toen ging het pas helemaal los: Venderbos klemde wat handdoeken vast tussen de ramen van zijn auto, zodat hij ongestoord – onder toeziend oog van zijn minnares – zijn gele sok kon laten luchten. De foto’s staan deze week in de Privé (via Blendle).

Van Zonneveld: “Toen kwamen de doeken uit de kofferbak. Die doeken heeft hij tussen de ramen bevestigd, zoals je dat vroeger deed tegen de zon maar nu tegen de inkijk. Daar binnen gingen de kleren uit in de auto en gebeurde er van alles.

Ongelooflijk dat je zo in het openbaar tekeergaat terwijl je een vrouw en kinderen thuis hebt zitten, vindt Van Zonneveld. “Ik begrijp helemaal niets van die man. Ook die eerste keer dat ik hem belde, toen we foto’s hadden gemaakt van hoe ze hand-in-hand liepen, zei ik: ‘Moet je me iets vertellen, Manuel?’ Hij begon gelijk te ontkennen dat het niet waar was en dat hij gewoon bij zijn vrouw was.

De eerste keer beweerde Venderbos nog dat hij hand in hand liep met de actrice, vanwege hun YouTube-kanaal. Zonneveld: “Dat heeft hij volgehouden totdat er dermate veel bewijs was – nu ook met de foto’s – dat hij het niet meer kán ontkennen. Dan denk ik: hoe geloofwaardig ben je dan nog?

Reactie Venderbos

Inmiddels zijn de twee met een officiële reactie gekomen. Lente Voorhoeve: “Toen wij elkaar leerden kennen vorig jaar gaf hij aan niet meer samen te zijn met de moeder van zijn kinderen maar officieel nog wel getrouwd te zijn. Ik ben verliefd op Manuel geworden.

Manuel Venderbos: “Elke relatie kent zijn ups & downs, maar dit was het absolute dieptepunt van de mijne. Dit had nooit mogen gebeuren. Ik heb er ontzettend veel spijt van. Samen met mijn vrouw knok ik ervoor om hier samen sterker uit te komen.

Overigens is dit showbizznieuws groot opgepakt door media als De Telegraaf, Privé en Shownieuws, maar compleet doodgezwegen door Venderbos’ eigen RTL Boulevard.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen