Nog meer Leonie ter Braak op SBS 6: Wat is de uitslag?

Leonie ter Braak is al één van de sterren van de vooravondshow Marktplaats: Heel Holland Handelt op SBS 6, maar wordt ook echt één van de primetime-gezichten van de zender. Ze komt in 2019 met het reeds aangekondigde Niets Liever Dan Een Kind, maar met dezelfde producent – Vorst Media van Peter van der Vorst – werkt ze aan nóg een programma en dat komt al in het komende najaar op televisie. Het gaat om Wat is de uitslag?, waarvoor momenteel kandidaten worden gezocht.

Wat is de uitslag?, ontwikkeld door Talpa en geproduceerd door dochterbedrijf Vorst Media, gaat over mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. Per wekelijkse aflevering zien we meerdere mensen met uiteenlopende verhalen en uitslagen.

SBS 6 zet in een persbericht enkele voorbeelden op een rij: “Haalt een jongen met faalangst na zeven keer zakken eindelijk zijn rijbewijs? Heeft een jonge vrouw wel of geen erfelijke aanleg voor borstkanker? Mag een vluchtelinge na haar hoger beroep toch in Nederland blijven? Is het koppel dat hun laatste ivf-poging deed wel of niet zwanger en blijkt het erfstuk dat een familie liet taxeren, goud waard – of juist helemaal niets?

Een ditjes-en-datjes-programma in het genre human interest dus. Mensen die binnenkort een bijzondere uitslag verwachten en dit moment op televisie willen delen kunnen zich aanmelden via sbs6.nl/watisdeuitslag.

Foto: Wessel de Groot, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen