Patricia, Patty en tuigvlogger in therapieshow op RTL 5

RTL 5 heeft onthuld welke bekende Nederlanders er meedoen aan de celebrity-therapieshow BN’ers In Therapie. De bekendste kandidaten zijn Patricia Paay en haar dochter Christina Curry, Patty Brard en tuigvlogger Ismail Ilgun. Dat heeft de zender laten ween. Naast deze sterren doen ook cabaretier Javier Guzman, snowboardvrouw Bibian Mentel en oud-voetballer Glenn Helder mee. De psychiater waarmee zij in gesprek gaan is mevrouw Esther van Fenema.

BN’ers in therapie is de Nederlandse versie van het Britse programma Celebrities in Therapy. In dit programma zien we hoe bekende Nederlanders individueel een aantal therapiesessies volgen waarin ze openhartige gesprekken voeren met een psychiater.

RTL verwacht veel van het programma. “De Britse versie van het programma loopt al drie seizoenen op Channel5, wordt goed bekeken en krijgt mooie kritieken.”

Het programma speelt in op een belangrijk maatschappelijk thema, aldus de zender. “Ondanks dat social media vaak de indruk geven dat iedereen heeft wat zijn hartje begeert, worstelen velen van ons met allerlei uitdagingen. Denk bij bekende Nederlanders aan: de omgang met roem, eenzaamheid of een moeilijke jeugd.”

Het programma BN’ers in therapie wil dat taboe doorbreken en laten zien dat je je niet hoeft te schamen als je hulp van een psycholoog zoekt. Coaching door een professional is een goede manier om moeilijkheden te overwinnen.

De eerste aflevering is op 10 mei te zien bij RTL 5.

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen