Herman van Veen ergert zich aan televisiereclame

Herman van Veen vindt reclame op televisie ongelooflijk vervelend. Het mag van hem ‘met pek en veren’ het land uit. Dat laat de artiest vandaag weten in het AD. Van Veen heeft helemaal niets met televisiereclame. “Wat mij betreft mogen de reclames op tv eruit. Het lijkt me heerlijk om nieuws, sport, film of theater te kunnen zien zonder het gevoel te krijgen dat je tussendoor naar een supermarkt moet rennen omdat je een ondergewaardeerd wasmiddel in huis blijkt te hebben.”

Vooral op zondag kijkt Van Veen graag televisie. Hij ziet het als een guilty pleasure. “Een zondagmiddag waarop ik voor de televisie maar liefst drie voetbalwedstrijden uit de eredivisie achter elkaar kijk. Ik ben echt verzot op dat spelletje, misschien omdat ik ermee ben opgegroeid.”

Het maakt voor Van Veen niet uit of de voetbalwedstrijd goed of slecht is. “Ooit was ik een redelijke rechtsbuiten die alleen nooit scoorde. Voor mij zijn er geen slechte wedstrijden. Ik ben er gewoon aan verslingerd.”

Het AD-interview met Herman van Veen kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen