Donny Roelvink doet mee aan Temptation Island VIPS

Donny Roelvink, de zoon van Dries Roelvink zónder sekstape, doet mee aan het nieuwe programma Temptation Island VIPS. Hij gaat zijn relatie met Amijé testen. Dat heeft RTL laten weten. Temptation Island VIPS is de BN’er-editie van de verleidingsshow en zal in tegenstelling tot de reguliere editie níet te zien zijn op televisie, maar op videodienst Videoland. Donny is de bekendste kandidaat. “Hij kent Amijé van de basisschool en ze vormen sinds twee jaar een koppel.”

Ze hebben een goede, stabiele relatie zonder echte verplichtingen. “Amijé gaat goed om met de aandacht die Donny van andere vrouwen krijgt, maar Donny kan daarentegen behoorlijk jaloers zijn.”

Waar kennen we Donny van? “Met het programma ‘De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken’, stapte Donny Roelvink voorgoed uit de schaduw van zijn broer Dave. Inmiddels is hij zelf een succesvolle influencer.

De andere kandidatenkoppels zijn het Utopia-koppel Ruud en Rowena, oud-Temptation-deelnemers Niels en Rosanna én de onbekende Nederlanders Stefano en Gelina.

Temptation Island VIPS begint op donderdag 7 juni op Videoland.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen