Dj Barend ergert zich dood aan falende techniek bij 538

Geplaatst op Thu 17 May 2018 om 11:45

Barend van Deelen ergert zich dood aan de falende techniek bij zijn radiozender Radio 538. Dat heeft de dj, die vorig jaar overstapte van 3FM naar de commerciële zender, woensdag bekend in zijn avondshow. Van Deelen wilde een radiogesprekje houden met een luisteraar toen het weer faliekant misging. “Iris!“, riep hij. “Jaaaaa!“, antwoordde de dame aan de andere kant. Van Deelen: “Gefeliciteerd en dankjewel dat je luistert!” Maar dat had de dame waarschijnlijk al niet eens meer gehoord.

Er volgde geen antwoord, tot grote ergernis van Van Deelen: “O en dat was weer het moment dat ons zeer geniale telefoonsysteem er weer uit dondert, of niet? Mooi hé, we kunnen bellen met André Kuipers in het NOS Journaal, een verbinding maken naar de man, Evers kan uitzenden vanuit Zuid-Korea, maar een normaal telefoontje… Het is godverdomme net Radio Aleppo af en toe hiero. Verder ben ik heel gelukkig.

RTL Boulevard-ster Luuk Ikink denkt dat Radio 538 een serieus probleem heeft. “Maar serieus, dat is echt vaak bij 538! Hoor het bij Evers ook regelmatig! Hoe kan dat?

Van Deelen daarop: “Geen idee! Gaat in orde komen :).

Iemand anders noemt Van Deelen respectloos. “Omdat hij openlijk zijn technische collega’s, die heel druk zijn om alles in orde te maken, afvalt. Hou je problemen binnenskamers. Dat siert de mens.

Van Deelen: “Och wat een lekker standaard radio 1953 geleuter. Hou toch op.

Het fragment ziet u onderstaand:

Foto: Radio 538
15 Reacties op “Dj Barend ergert zich dood aan falende techniek bij 538”


 1. Ssdhd

  Wat is radio?

 2. Alex

  Inderdaad, kaart dat gewoon aan bij je leidinggevende.
  Je werkt in een professioneel bedrijf, niet in een kleuterschool.

 3. DAAN

  538 heeft meeste advertentie geld binnen bij Talpa Radio?

 4. KingAlert

  Ik knoeide gisteren me cup a soup over me toetsenbord. Kunnen jullie daar morgen een onderwerp over maken. Liever geen commentaar van de brilsmurf, als ik die bril zie moet ik poepen.

 5. rob

  Barend is dat irritante mannetje die op 3fm altijd probeerde Giel Beelen te immiteren, en het woordje “kut” gebruikte hij ook erg graag om de stoere jongen uit te hangen, over zijn muziekkeuze zwijg ik liever !

 6. Sjaak

  Citeren of overtypen is blijkbaar heel moeilijk voor M C.
  Verbinding naar de man? En godsamme is heel iets anders dan GVD.

 7. Peter

  Ach dat hele talpa is schijt

 8. Henk

  Ach ja, je kunt het aankaarten bij je leidinggevende, maar dat heeft zoals zo vaak geen enkele zin. Dat weet iedereen die in een groot bedrijf werkt. Het kost bakken met geld die ICT, maar geeft vaak veel problemen en extra kosten. Mooi toch dat iemand het even bedoemt. Wat is daar erg aan? Je kan je toch eraan ergeren? Blijkbaar speelt het probleem al een tijdje.

 9. StefanV

  Ik denk niet dat Radio 538 een serieus probleem heeft; het is de best beluisterde zender van het land. Maar het is natuurlijk wel knap vervelend voor de DJ’s, die hun werk proberen te doen.

  En dat Barend zijn frustraties nu publiekelijk uit, wil natuurlijk niet zeggen dat deze kwestie niet al tig keer binnenskamers is aangekaart.

 10. Kaaskijker

  Zou Edwin Evers zo afreageren? (retorisch)

 11. Bart

  @Ssdhd Dat is iets waar heel veel mensen gebruik van maken. En dat blijven ze ook in die lege toekomst van jou doen.

 12. Edwin M

  Deze DJ’s worden groter gemaakt dan dat ze zijn. Je zou de luistercijfers van deze zenderopvullers eens moeten bekijken. Kijk, iedere zender heeft er een paar die de zender dragen en Edwin Evers en ook Coen en Sander zijn dat op 538. Echter deze Barend Deelen waar ik overigens best een nacht mee wil deelen die moet er geen grote show van maken en zichzelf zo belangrijk vinden.

 13. Joop55

  Wat een kneus. Maar goed met schelden en mensen tarten kom je ver bij Talpa.

 14. Erik

  Peter 
  Thu 17 May 2018 om 13:09

  Ach dat hele talpa is schijt

  —-

  Weet je wat een groter schijtbedrijf is, Disney.
  Vol met schijtwijven in de leiding die zich lopen te profileren.

 15. `Flits Bom

  Wie kent m niet.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.