Dj Barend ergert zich dood aan falende techniek bij 538

Barend van Deelen ergert zich dood aan de falende techniek bij zijn radiozender Radio 538. Dat heeft de dj, die vorig jaar overstapte van 3FM naar de commerciële zender, woensdag bekend in zijn avondshow. Van Deelen wilde een radiogesprekje houden met een luisteraar toen het weer faliekant misging. “Iris!“, riep hij. “Jaaaaa!“, antwoordde de dame aan de andere kant. Van Deelen: “Gefeliciteerd en dankjewel dat je luistert!” Maar dat had de dame waarschijnlijk al niet eens meer gehoord.

Er volgde geen antwoord, tot grote ergernis van Van Deelen: “O en dat was weer het moment dat ons zeer geniale telefoonsysteem er weer uit dondert, of niet? Mooi hé, we kunnen bellen met André Kuipers in het NOS Journaal, een verbinding maken naar de man, Evers kan uitzenden vanuit Zuid-Korea, maar een normaal telefoontje… Het is godverdomme net Radio Aleppo af en toe hiero. Verder ben ik heel gelukkig.

RTL Boulevard-ster Luuk Ikink denkt dat Radio 538 een serieus probleem heeft. “Maar serieus, dat is echt vaak bij 538! Hoor het bij Evers ook regelmatig! Hoe kan dat?

Van Deelen daarop: “Geen idee! Gaat in orde komen :).

Iemand anders noemt Van Deelen respectloos. “Omdat hij openlijk zijn technische collega’s, die heel druk zijn om alles in orde te maken, afvalt. Hou je problemen binnenskamers. Dat siert de mens.

Van Deelen: “Och wat een lekker standaard radio 1953 geleuter. Hou toch op.

Het fragment ziet u onderstaand:

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen