Talkshow Humberto Tan gered door noodaggregaat

Geplaatst op Sat 10 Mar 2018 om 9:00

Door de stroomstoring in Amsterdam zaten niet alleen tienduizenden mensen, maar ook het programma RTL Late Night vrijdagavond zonder stroom. De show werd gered door een noodaggregaat. Dat vertelde Humberto Tan in de uitzending op RTL 4. Tan, die aanvankelijk misschien wel dacht dat de zender toch alvast de stekker uit zijn talkshow had getrokken, presenteerde vanaf een wel héél donker Rembrandtplein. Achter Tan was te zien dat op het plein geen enkel lampje brandde.

Door een kabel die tijdens graafwerkzaamheden geraakt werd, ontstond er in Amsterdam een kettingreactie die op diverse plekken kortsluiting veroorzaakte. “We gaan beginnen met het nieuws en we gaan gewoon hier met onszelf beginnen, want normaal gesproken is er hier op het Rembrandtplein gewoon heel veel licht, maar het is hier al de hele avond aardig donker.”

Tan legde zijn kijkers uit wat er aan de hand is. “Het centrum van Amsterdam wordt al de hele dag geteisterd door een grote stroomstoring. Op een aantal punten ontstond kortsluiting, waarbij een levensgevaarlijke situatie ontstond (zie filmpje). Dertigduizend huishoudens hebben hier last van, hè. En net was het licht weer even aan hier, maar dat is weer uitgegaan.”

Hoe kan het dan dat RTL Late Night wél licht had? “Ik zal het uitleggen. De afgelopen drie jaar is het al twee keer eerder gebeurd dat het Rembrandtplein zonder stroom zat. De tweede keer hadden we gaan aggregatie, dus er staat nu een heel grote wagen hier, die alleen voor dit hotel en deze uitzending elektriciteit genereert. Dus als wij weggaan hebben de hotelgasten weer geen stroom, ha ha.”

Foto: RTL
20 Reacties op “Talkshow Humberto Tan gered door noodaggregaat”


 1. Krrgzzap

  Het zijn gewoon prutsers in Amsterdam. Ik heb 8 jaar in Hoogeveen gewoond en daarna 10 jaar in Zwolle. In totaal 2 keer een stroomstoring gehad. Inmiddels woon ik 6 jaar in Amsterdam en heb ik al 3 storingen gehad.

 2. Baron Van Boetzelaere

  Dan ga je toch weer lekker terug meneertje Krrgzzap. Als je grootstedelijke ongemakken niet kunt handelen.

 3. Uuuh

  Eindelijk gebeurt er iets in de show van Humberto en dan is het nog áchter hem…

 4. Curryworst

  Hoe symbolisch. Show gered door noodaggregaat.
  Inderdaad. Als de stekker er binnenkort uit gaat is het echt over en uit voor glijer Tan.

 5. De Leukste Thuis

  Eindelijk iets nieuws te vertellen die sun-Tan…

 6. Remi

  ‘Tan, die aanvankelijk misschien wel dacht dat de zender toch alvast
  de stekker uit zijn talkshow had getrokken’ …

  Geinig !!!

 7. Clio

  Net zo kinderachtig als die h**r van een Angela de Jong.

 8. Henriette

  Kom op, hier kan de presentator en de redactie niets aan doen. En dan toch nog zeuren en afzeiken.

 9. Ron

  Daarom moet het ook gewoon bij het nieuwe RTLLN vanuit een studio komen, daar hoort sowieso noodstroom aanwezig te zijn. Rembrandtsplein voegt niets toe aan de show verder.

 10. Uuuh

  @ Henriette

  Nee de presentator en redactie redden zichzelf wel. Maar als zij weg zijn kunnen de anderen (hotelgasten) weer doodvallen…”hahaha”…

 11. Krrgzzap

  @Baron Van Boetzelaere

  Lol, grootstedelijk? Het is maar wat je groot noemt. Bovendien zou je verwachten dat het in een stad beter geregeld is dan in een dorpje in niemandsland. Sowieso is elke 2 jaar een stroomstoring meer dan genoeg voor het stempel “prutsers”, waar je ook woont.

 12. anonymous

  Maar met goede kijkdichtheid, RTL LATE NIGHT
  RTL4 931.000
  https://www.kijkonderzoek.nl/

 13. Doe

  Raar, want nergens last van gehad. Lijkt er op dat waar de straat open lag, alleen was. Komt door de noordzuid lijn denk ik.

 14. Peter

  Trek de stekker maar uit die hele stad. Alleen maar racismehuiliehuilies. Daar kan dit land wel zonder.

 15. SOLANGE

  Voor mij mag Tan op zwart …vreselijke m an zo fake als de pest

 16. Sander

  Echt jammer dat Tan weg moet. Ik heb om half 11 savonds helemaal geen zin in al die serieuze talkshows. RTL Late Night is door de positieve en relaxte sfeer echt een goed alternatief. Met Twan gaat het vast weer een serieuze zeikerige talkshow worden.

 17. Clio

  Ja een van de weinige programma’s die ik nog keek. Gelukkig hebben we internet en kan ik gewoon Amerikaanse TV en talkshows zien.

  Denk maar dat ik zit te wachten op Pauw, Jinke of DWDD en al helemaal niet op een saai persoon als Twan Huys.

  Dat is weer een lineare TV kijker minder.

 18. A.Zijn

  Clio, fijn dat je wacht op Pauw, Jinke of DWDD. Maar wie is die Jinke?

 19. Petet

  Jinke? Ik kijk altijd naar Puwa

 20. Piet

  Hahaha

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.