‘Oude’ RTL Boulevard komt samen voor reünie

Zeven sterren van het ‘oude’ Boulevard zijn woensdag samengekomen voor een eetafspraak in het chique Amstel Hotel in Amsterdam. Albert Verlinde verzorgde de reünie en ontving Bram Moszkowicz, Daphne Deckers, Fiona Hering, John van den Heuvel, Marc van der Linden en Winston Gerschtanowitz. Foto’s ervan staan op hun instagrampagina’s en werden gisterenavond ook getoond in RTL Boulevard, waar Peter van der Vorst grapte dat hij in het restaurantdeel zat.

Daphne Deckers op Instagram: “Mini-reünie met de collega’s van het ‘oude’ RTL Boulevard, wat hebben we weer ouderwets gelachen! 📺 Miss you guys, good times! 😃 Uitgenodigd aan de chef’s table van Roger Rassin in het Amstel Hotel 🍸

Albert Verlinde: “Mini-reünie in het Amstel, wat een heerlijke avond. Ouderwets veel gelachen!!! En wat een topdiner! Dank chefkok Roger Rassin en je brigade!

Winston Gerschtanowitz: “Super leuke avond gehad in de keuken van het Amstel hotel met ‘oude’ 😂😂😂😂 collega’s van RTL Boulevard. Jeeezus wat hebben we als vanouds gelachen!

Marc van der Linden: “Gezellig: reünie van collega’s uit beginjaren van RTL Boulevard en dan maakt de locatie niet uit (de keuken van het Amstel Hotel dus in het smakelijkste deel).

Opvallende afwezige was Peter van der Vorst. Waarom hij er niet bij was, is onduidelijk. Hij grapte gisteren dat hij op zijn collega’s aan het wachten was in het restaurantdeel.

Daarop zei Van der Linden: “Ja, het was een spontane actie van Boulevard. Die mocht wat mensen uitnodigen. Het woord ‘reünie’ is verkeerd, het was gewoon een gezellig geplande avond. De tafel was vol.

Op Instagram loopt Van der Linden helemaal leeg over Van der Vorst. Hij prijst de presentator en zegt dat hij er bij een échte reünie natuurlijk wél bij hoort.

Een van de foto’s van de reünie:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen