Willem Nijholt woest als De Telegraaf hem belt

Geplaatst op Fri 16 Mar 2018 om 13:15

Willem Nijholt (83) is een gevierd acteur en zat tot enkele jaren geleden ook nog regelmatig in jury’s op televisie, maar de laatste tijd is het heel erg stil rondom hem. De Telegraaf was nieuwsgierig hoe het met het gaat en besloot hem te bellen, maar dat nam hij de krant niet in dank af. De tegenwoordig in Frankrijk woonachtige Nijholt wil met rust gelaten worden. “Ik heb op geen enkele manier nog zin om in Nederland met mijn hoofd in kranten of op televisie te verschijnen“, briest hij.

Nijholt wil geen aandacht. “Het is voorbij, het is over en uit. Ik heb een dikke streep gezet onder het verleden en wil nu oud worden. Ik sta al aan de rand van mijn graf! Ik heb niet meer de behoefte om terug te kijken. Dat anderen dat voor me doen, moeten ze allemaal zelf maar weten. Ik hoef het níet!

Hij hoeft geen afscheidsprogramma. “Het is allemaal prachtig geweest, maar ik wil het restant van mijn leven alleen in familiekring doorbrengen. De wereld van de showbizz wil ik niet meer kennen. Dat is een onvoorwaardelijk besluit. Wie is er nu nog in mij geïnteresseerd? Niemand toch!?

Dan verbreekt hij de verbinding. “Het is voorbíj, wat willen jullie nou niet begrijpen? Ik wil rust.

Het Telegraaf-artikel ‘Willem Nijholt (83) is nu zelf ’STILLE KRACHT’’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: Avrotros
19 Reacties op “Willem Nijholt woest als De Telegraaf hem belt”


 1. De Leukste Thuis

  Ik lijk steeds meer op hem…

 2. Pjotter

  Dementerd dus

 3. B

  Altijd al een zure man geweest.

 4. De Leukste Thuis

  Nee, ik geef hem groot gelijk !!

 5. Andre Tolox

  Het is zo een heerlijke theatrale man Ik hou van Willem en al zijn werk Hij was een top acteur Hij kon acteren
  dat je never en nooit meer zal terug zien in de huidige generatie

 6. Marcel Pav

  Snap best dat hij geen zin meer heeft in dat aandachtsgeile mediawereldje, maar je kan ook fatsoenlijk iemand te woord staan over de telefoon in plaats van te schreeuwen en te tieren. Als het zo gegaan is, het blijft de Telegraaf natuurlijk.

 7. Hooftstraat

  Nichterig, verwijfde, altijd al hysterica geweest… Weel een heel groot naam, gewerkt met iedereen zelfs met Wim sonneveld, Conny stuart, Albert Mol en ga zo maar door… Hij heeft het pril Nederlandse showbizz mee gemaakt, Gevochten voor de homo rechten waar alle zure mensen hier vandaag de dag van genieten. Hulde aan Willem en ik hoop dat je de laatste jaren rust hebt en vrede in jezelf.

 8. Joris

  Hij heeft gelijk. Deze man behoorde tot de meest getalenteerde mensen van ons land en hij is klaar en dat recht heeft hij.

  Willem geniet en laat de mensen maar kletsen. Je bent een topper.

 9. SOLANGE

  Nare valse man

 10. Ellen

  Willem Nijholt vind ik geweldig. Dit soort kwaliteit hebben we niet meer en krijgen we niet meer. Ze hebben allemaal van die vreemde botox gezichten en worden niet gehinderd door enig talent.

 11. Wollter

  Talentloos figuur. Brrrr. Zuur.

 12. Marian

  Naar wereldje, speelde in een film waarin hij een jonge soapacteur mocht zoenen. Je moet het maar willen.

 13. Sme

  Gore kerel is het.

 14. humpie

  Ik vind het juist leuk als de telegraaf belt dan ga ik lekker praten over mijn blonde chikie en over mijn dure auto. Maar Telegraaf mij niet bellen.

 15. Simon

  Heerlijk voor hem. Geniet van je rust!

 16. mieppie

  Dit was zijn laatste acteerkunstje richting de telegraaf…?

 17. Joep uit Tilburg

  Of heeft hij iets te verbergen en wil daarom niet meer in het nieuws?

 18. drupsteen

  Ook hij is een diva, een verwende lastpak.

 19. Fred

  Opnieuw heeft Willem een levensbedreigende ziekte. Vandaar dat hij met rust gelaten wil worden.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.