‘Elise Schaap nu dé ster van De TV Kantine’

Boulevard-ster Marieke Elsinga vindt niet Carlo Boszhard of Irene Moors maar Elise Schaap momenteel dé grote ster van De TV Kantine. Dat zei ze gisteren in de showrubriek op RTL 4. Schaap wordt momenteel veelvuldig geprezen om haar imitaties in de persiflagecomedy, waarin ze onder meer Sylvie Meis en laatst Olcay Gulsen nadoet. Ook gastactrice Ilse Warringa oogstte recentelijk veel lof met haar imitatie van Ilse DeLange. Maar het is natuurlijk het programma van Carlo en Irene.

Het item waarin Elsinga op spoedcursus imiteren ging bij Elise Schaap werd gisteren als volgt aangekondigd door Nicolette Kluijver: “Carlo en Irene zijn het koningspaar van het imiteren, maar er is een nieuwe uitblinker in De TV Kantine: Elise Schaap.

Na het item maakte Marieke Elsinga het af: “Elise is dan nu helemaal de ster van De TV Kantine, zeg ik heel even, maar Carlo en Irene doen het natuurlijk al jaar op jaar op jaar. Je moet niet vergeten hoe goed zij ook zijn en wat de grime ook doet.

Dat Carlo en Irene niet langer dé sterren zijn van De TV Kantine zal met name Boszhard pijn doen. Hij ademt De TV Kantine.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen