Peter R. de Vries blij dat hij wat langer op tv kan

Peter R. de Vries vindt het ontzettend prettig dat hij met ingang van vanavond, als zijn nieuwe live talkshow De Raadkamer begint op SBS 6, wat meer zendtijd heeft op televisie. Dat laat de misdaadjournalist weten op NU.nl. De Vries vindt dat hij doorgaans wel érg weinig tijd krijgt om op tv te vertellen over zijn liefhebberijen. “Laatst zat ik bij Jinek en toen kreeg ik tien minuten de tijd om iets uit te leggen over een rechtszaak en de rest van het programma ging over wat anders.

Eva Jinek liet naast Peter R. de Vries ook nog gewoon allemaal andere mensen aan het woord. “Nu krijg ik een uur de tijd, bespreek ik het met louter deskundigen en kunnen we er echt dieper op in gaan.

Maar zijn die tien minuten Peter R. de Vries bij Jinek eigenlijk niet genoeg? “Ik denk ook zeker dat het wat toevoegt naast de verhalen die ik vertel in andere talkshows.

Zelf vindt De Vries niet dat hij te vaak op tv is. “Als de producenten genoeg van me hebben, dan stoppen ze wel met me bellen. Maar dat doen ze niet.”

Er zijn maar weinig mensen die veel verstand hebben van misdaad, maar ze zijn wel nodig. Ik ben een van die weinige mensen.

De Raadkamer is om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS, William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen