Mogelijk ook ‘oude bekenden’ in House of Talent

Mogelijk gaan er ook reeds bekende artiesten meedoen aan het nieuwe SBS 6-programma House of Talent. Dat heeft Tony van de Berkt, die een prominente rol speelt in de opvolger van Utopia, gezegd op Radio 10. In House of Talent krijgt de kijker elke werkdag te zien hoe acht artiesten zich naar de muzikale top vechten. Onder dat achttal kunnen ook artiesten zitten van wie de carrière in het slop is geraakt, net zoals er wel eens oud-sterren meededen als kandidaat in The Voice of Holland.

Van de Berkt: “Ik hoop dat er een paar supersterren uitkomen. Of dat dan mensen zijn die al een carrière achter de rug hebben en hun carrière nieuw leven in willen blazen of dat ze helemaal nieuw zijn in onze business: het kan allebei.”

Is er nog wel ruimte op de markt voor nieuwe zangers? “Als je kijkt wat er doorbreekt in Nederland, dan is het niet zo veel. Maar áls je wil doorbreken dan kun je het best aan The Voice meedoen. Als ik zeg: Maan, OG3NE, Vincenzo… Als ik een artiest was en de business in zou willen, dan zou ik aan het programma meedoen.

Eigenlijk is het winnen van het programma bij ons niet het einddoel. Het gaat over het beginnen van je carrière in het programma. Het maken van de eerste single, de eerste optredens… Dat gaan we allemaal volgen.

De eerste aflevering van House of Talent is in augustus.

Foto: Wessel de Groot, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen