Gordon vindt Anouk niet geloofwaardig in The Voice

Zangeres Anouk is niet geloofwaardig in haar rol als coach/jurylid in het RTL 4-programma The Voice of Holland. Dat vindt zenderster Gordon, laat hij weten op Facebook. Anouk gaf enkele kandidaten lage cijfers – een 5 en voor het eerst ooit zelfs een 4 – maar gaf Samantha Steenwijk een 10. “Ik begrijp er helemaal niets van: de goede en steady stemmen worden beloond met een 5 en – of ik heb iets aan mijn tv – maar het optreden van Samantha was geen 10“, zegt hij.

Gordon denkt dat Anouk geen eerlijke cijfers geeft, maar vooral zelf wil opvallen. “Ik denk dat Anouk bewust tegendraads is, niet geloofwaardig.

Het is niet de eerste keer dat Gordon uithaalt naar het jurylidschap van Anouk. “Ik vind Anouk verschrikkelijk, ze is totaal niet geschikt als jurylid. Anouk laat zich leiden door haar onzekerheid. Ze is waarschijnlijk onzeker, omdat ze toch wat voller is in vergelijking met vroeger“, zei hij in november 2015 al.

Een jaar later, in oktober 2016, heeft Gordon zich volgens weekblad Weekend beklaagd bij RTL dat hij nog nooit is gevraagd voor The Voice (als coach). “RTL zou niet genoeg oog hebben voor zijn talenten en hem te veel als lolbroek willen inzetten. En het steekt hem ook dat hij nog niet is gevraagd plaats te nemen in de jury van The Voice“, meldde het blad toen.

The Voice of Holland is dé lineaire kijkcijferhit op de vrijdagavond. Anouk heeft zich voor twee seizoenen aan het programma verbonden. Na dit seizoen heeft ze er twee seizoenen op zitten.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen