Aïrto enige Voice-kandidaat die eigen liedjes mag doen

Geplaatst op zo 28 jan 2018 om 9:30

Zanger Aïrto Edmundo uit Zwolle is de enige The Voice-kandidaat op de hele wereld die zijn eigen liedjes mag zingen in het programma. Dat heeft zijn coach Sanne Hans vrijdagavond gezegd in het programma op RTL 4. Met zijn zelfgeschreven Tears wist hij de jury te imponeren in de auditieronde en tijdens de eerste liveshow mocht hij vrijdag voor de tweede keer een eigen liedje zingen. Dat vindt Sanne Hans ontzettend leuk, maar de coach is wel kritisch: ze vindt haar eigen talent te saai.

Sanne Hans vertelde aan de kijkers: “Ik wil even melden aan deze zaal en aan alle kijkbuiskinderen thuis: jij bent de énige op de héle wereld die zijn eigen liedjes mag doen in The Voice. Dat vind ik focking lief van The Voice. Ja, dat vind ik gaaf. Niemand krijgt die kans, zelfs ik niet – ik mag ook niet mijn eigen shit doen. Nou ja, het mag vast wel een keer, maar dat heb ik nog niet gedaan.”

Maar ik vind: als je het doet, dan moet er meer in gaan zitten. Meer gevoel en misschien ook iets meer openstellen. Iedereen wil je nu wel wat meer leren kennen. Dat is waar we nu aan moeten gaan werken. Maar zangwise is het fantastisch.”

De kritiek van Sanne Hans volgde op een opmerking van Anouk, die Aïrto verweet saai te zijn. “Ik ben het wel een beetje eens met Anouk dat het lichtelijk saai is. Ik heb daar even goed over nagedacht. Als jij praat word je steeds meer open en jezelf, zoals net met een grapje. Dat vind ik heel fijn. Ik ken jou inmiddels in de kleedkamer en je bent gewoon een lomperik af en toe, weet je wel. Ik mis dat nog een beetje in je optreden. Ik mis de diepgang nog een beetje. Ik wil wel iets meer voelen.”

Foto: RTL
7 Reacties op “Aïrto enige Voice-kandidaat die eigen liedjes mag doen”


 1. Yoshi

  Wie schrijft die blijft

 2. Danny Visser

  Waarom mag hij het wel en moet Samantha een andere stijl zingen als dat ze normaal zelf doet. Geef haar de kans om haar laatste single te zingen bij The Voice dan kan ze laten zien wat ze kan als zich zelf en dat zal vele versteld doen staan.

 3. Jahbah

  Allemaal te maken met onderhandelingen vooraf. Kandidaten die gevraagd doen kunnen overhandelen over de deelname en het contract.

  In dit geval heeft John de Mol zelf eerst zijn nummers gehoord voordat hij goedkeuring heeft gegeven. Zo valt er overal over te onderhandelen en wijken de contracten af van de ‘reguliere’ kandidaten.

 4. Don

  Die Airto moet vooral liedjes blijven schrijven. Geen uitstraling, een stem zoals zovelen en gebruikt The Voice als laatste middel om op de voorgrond te komen.
  Maar dat gaat deze man nooit lukken. De performance van vrijdag laat zien waarom.

 5. Mike

  Allemaal gescripte poep.

 6. Shenkie

  Ja the Script was de shit he Mike?!

 7. Henny Huisman

  Enge show met zangers die in een feesttent in de provincie nog niet mee kunnen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.