Timur Perlin krijgt ochtendshow op NPO Radio 2

Geplaatst op Wed 13 Dec 2017 om 16:31

Timur Perlin gaat weer radiomaken op een prominente uitzendplek. Hij is vanaf 6 januari elke zaterdag- en zondagochtend van 6.00 tot 9.00 uur te horen met Timur en het Weekend op NPO Radio 2. Dat heeft BNNVARA vandaag laten weten. Perlin stopte vorig jaar na acht jaar bij 3FM om een jaar te gaan ‘lummelen’. Dat hield hij niet helemaal vol: al sinds januari is hij op Radio 2 te horen met een twee uur durend programma van twaalf tot twee in de nacht van zondag op maandag. 

Nu krijgt Perlin de weekendochtenden. Hij neemt die plek over van Thijs Maalderink. “BNNVARA is met Thijs in gesprek voor een passende plek voor hem binnen de omroep.”

Wie het nachtelijke programma van Perlin gaat overnemen is nog niet bekend. Perlin: “Het afgelopen vrije jaar heb ik kunnen reizen en flierefluiten, maar de radio bleef een constante magneetkracht op me uitoefenen. Nadat ik al wat ontzettend leuke programma’s heb kunnen presenteren voor NPO Radio 2, heb ik nu heel veel zin om op vaste basis ook de ochtenduren in het weekend voor mijn rekening te nemen. Hoera. Hoera. Driewerf hoera!

Perlin was sinds 2003 te horen op NPO 3FM, waar hij vanaf 2009 een radioduo vormde met Rámon Verkoeijen. Hij bedacht radio-items als ‘Mama Appelsap’ en ‘Flirt Je Stijf’ en nam in 2011 plaats in het Glazen Huis in Leiden, samen met Gerard Ekdom en Coen Swijnenberg.

Eind 2016 nam hij afscheid van 3FM om ‘een tijdje te gaan flierefluiten’. Dat heeft hij gedaan, maar naast het geflierefluit was de dj sinds januari dit jaar op zondagnacht al op Radio 2 te horen met het programma Radio T.

Foto: BNNVARA, Jasper Zwartjes
11 Reacties op “Timur Perlin krijgt ochtendshow op NPO Radio 2”


 1. Eduard Pilaci

  Uitstekende radiomaker.

 2. Ferry Mulder

  Timur verdient een betere plek; doordeweeks in de ochtend, tussen de middag, of van 16 tot 19 op 3FM.
  Of op Radio 2 op de plek van Staverman of de Wild. Of van der Goes.

 3. Erik

  En wacht dat je dan van al die vreselijke wijven op de radio?! Walgelijk….maatschappelijk he? Omdat het MOET.

 4. Otto Groeneveld

  Belachelijk de gutmenschzender van de bovenste plank en al weer een witte man, onacceptabel.
  Ik wil in de ochtend een moslimpresentator. In de middag een presentator uit de hoorn van Afrika. Dit om te beginnen Heel Nederland de les lezen en geen parel op 2 te bekennen dat kan echt niet meer in2017.

 5. Radio Nerd

  Prima Deejay , maar moet naar de werkdagen
  Ma-vrij;
  6-9 Timour
  9-11 Gerard Ekdom
  11-13.Gijs Staverman
  13-16 Rob Stenders met Caroline
  16-18 Wouter v/d Goes
  18-20 Ruud de Wild
  20-22 Bart Arends
  22-24 Annemieke
  24-06 Nieuwe DJ’s kans geven

  Za-zo
  6-9 Simone Walraven
  9-12 Jeroen Kijk in de Vegte
  12-15 Corne Klijn
  15-18 Thijs Maalderink
  18-20 Frank van het Hof
  20-24 Bert Haandrikman
  24-06 Nieuwe DJ’s kans geven

 6. Chantal Jansen

  Ik moet altijd lachen om de directheid van Otto maar hij heeft natuurlijk wel gelijk.

 7. Wollter

  Zaterdag-en zondagochtend van 6.00 tot 9.00 uur een prominente uitzendplek? Volgens mij de slechtst beluisterde uren!

 8. A.Zijn

  Inderdaad een prima radiomaker. Ik ben juist een luisteraar op minder beluisterde uren. Luister regelmatig het eerste uur vn zondag op maandag met veel plezier. Misschien ga ik dit ook wel eens beluisteren.

 9. Bart

  Een van de betere op de radio. Jammer genoeg niet wat later op de dag en zonder Ramon. Een mooi duo is uit elkaar. Misschien in de toekomst weer.

 10. Josdays

  Nou, dit is dus echt een goede dj. Origineel, geestig, beetje weird en een echte muziekman. Nachtprogramma van hem op Radio2 is echt leuk, veel beter dan die neuzelige dames van ‘T wordt nu later. Van mij zou hij veel meer in de avonduren mogen doen.

 11. Sjakie

  Timur is een betere radiomaker zonder Ramon

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.