Cornald Maas keurt opmerking Johan Derksen af

Cornald Maas is not amused over een opmerking die Johan Derksen dinsdagavond in Jinek maakte over het theateraanbod in ons land. Dat laat de kunst- en cultuurpresentator van Avrotros blijken op Twitter. Derksen vindt het theateraanbod in ons land bedroevend, omdat die alleen zou bestaan uit voorstellingen van slechte cabaretiers ‘en dat Joop van den Ende-vergif, die kutmusicals’. Volgens de voetbalkenner is er nauwelijks aanbod gericht op oudere mensen.

Maas begrijpt helemaal niets van deze opmerking van Derksen. “Agossie, de man die generatiegenoten in het theater mist spreekt in Jinek over het ‘Joop van den Ende-vergif van die kutmusicals.’ Hey Johan Derksen, Elise Schaap gezien? Loes Luca? Thomas Acda? Alex Klaasen? Simone Kleinsma? Stonden/staan allemaal in kutmusicals.

Maurice Wijnen daarop: “Zoals Carice zou zeggen: houdt het dan nooit op?” Maas: “Precies!

Maas besluit: “Ik zou Johan Derksen trouwens graag een fractie van het talent van de doorsnee ‘musicalster’ gunnen. Zou zijn podiumpresentatie zeer ten goede komen.

Theateracteur Jon van Eerd laat op Twitter weten dat hij het een erg slecht plan vindt om Johan Derksen te bombarderen tot sidekick in RTL Late Night, zoals AD’s tv-kenner Angela de Jong opperde.

Van Eerd: “Ik vrees – nee – ik hóóp dat mensen dan snel genoeg krijgen van de ongenuanceerde, ijdele en betweterige schuttingtaal van dat knakworstmannetje!

Jack van Gelder, wannabe-musicalster, laat weten dat hij wél gecharmeerd was van Derksens optreden bij Jinek. “Goed gedaan Johan.

Lees ook: Derksen valt Klaver aan: eindelijk weer talkshowophef (vanochtend)

Foto: Avrotros, Nico Kroon

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen