Shownieuws heeft primeur nieuw hoofd Thomas Berge

Het nieuwe hoofd van Thomas Berge beleefde donderdagavond zijn debuut in het tv-programma Shownieuws. De zanger stond met zijn nieuwe wit-paarse haar en designbril aan de desk naast Sol Wortelboer en Koos van Plateringen. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Berge was te gast in de uitzending vanwege een nieuw Veronica-programmaatje over bekende Nederlanders die tattoos laten zetten. Bij Berge is de inktpot kennelijk op zijn blonde coiffure gevallen.

Kijkers van Shownieuws wisten niet wat ze méémaakten. “Mijn hemel wat ziet Thomas Berge eruit zeg! Bijna onherkenbaar. Verander maar snel weer terug”, twitterde de gechoqueerde Ageeth.

Maar ook voor Nicole was het wel even flink wennen. “Sorry dat ik het zeg, maar vind Thomas berge er eng uitzien bij Shownieuws.

Weer iemand anders denkt dat Berge kennelijk een rolletje heeft gescoord in de NPO 1-serie Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen.

Berge is op 25 januari te zien in het Veronica-programma Tattoo Trippers. Hij gaat daarin op reis met Tim den Besten van de VPRO. Hij noemt de volkszanger tegenwoordig ’toompje’.

Vorige maand was Berge nog te zien in The Voice of Holland. Toen had hij nog normaal haar. Lees ook: Anouk na auditie vriendin Thomas Berge: ‘Ik wil slapen’.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen