Albert denkt dat Humberto opener had moeten zijn

Albert Verlinde denkt dat Humberto Tan een hoop ellende had kunnen voorkomen door wat opener te zijn in de nasleep van de rioolbladen-rel rond zijn vermeende affaire met Dionne Stax. Dat zegt hij in een vraaggesprek met JFK. Tan heeft dit jaar enorm veel imagoschade opgelopen, waardoor hij de gunfactor verloren heeft. Zijn talkshow RTL Late Night wordt tegenwoordig beroerd bekeken. Verlinde heeft wel een idee wat de RTL 4-presentator dit jaar beter had kunnen doen.

De RTL Late Night-host had het luchtig moeten houden, denkt Verlinde. “Als Humberto bij wijze van gimmick een imagodeskundige aan tafel had gezet aan wie hij had gevraagd wat hij nu moest doen, was voor iedereen in een keer de angel eruit gehaald.”

Een echte ster is niet zo gesloten als een oester, vindt Verlinde. “Wie het wel goed doet, is Eva Jinek. En zelfs Jeroen Pauw breekt open, op zo’n oude dag, die vertelt ook veel meer over zichzelf in de interviews die hij maakt. Dat is nieuw, dat deed hij een paar jaar geleden niet. Maar het is en blijft een spagaat, het delen van je privéleven.

Zelf was Verlinde jarenlang openhartig vanwege zijn baan bij RTL Boulevard, maar nu hij achter de schermen werkt is dat minder. “Nu dat niet meer hoeft, doe ik het niet meer. Maar maak je geen zorgen, hoor, zoals Mies Bouwman zou zeggen: het gaat goed met me.

Over zijn liefdesleven doet hij geen uitspraken meer. “Ik sprak er aanvankelijk wat te makkelijk over en mijn liefdesleven kwam daardoor om de twee weken in de bladen. Als dat het gevolg is, houd ik het vanaf nu lekker bij me.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen