Anouk na auditie vriendin Thomas Berge: ‘Ik wil slapen’

De juryleden van The Voice of Holland waren vrijdagavond niet onder de indruk van het optreden van Cassidy Roeks (21), tijdens de opnames nog de vriendin van Thomas Berge, die ook meekwam naar de auditie. Dat was te zien op RTL 4. Roeks wil niet gezien worden als de vriendin van Thomas Berge en daarom zat ze op de bank naast Thomas Berge en raakte ze niet uitgepraat over Thomas Berge. “Mijn vriend is heel erg bekend in de muziekindustrie. Alleen dat wil ik niet echt benadrukken.”

Ze wil niet dat mensen gaan schrijven dat zij de vriendin is van Thomas Berge, gaf ze aan. “Ik wil meedoen als mezelf en niet als het vriendinnetje van.”

Martijn Krabbé verwelkomde de twee in de auditieruimte. “Jouw vriend hebben we ook wel eens ergens gezien. Ik dacht: jullie komen samen meedoen“, aldus de presentator, mogelijk wijzend op de status van Berge als B-artiest.

Thomas Berge: “Ik zag een paar rare gezichten in de hal toen we hier naartoe liepen. Mensen die dachten dat we een duet zouden gaan doen.”

Cassidy: “Ik ben er heel trots op wat mijn vriend allemaal bereikt. Ik denk ook niet dat het iets is om jaloers op te zijn, maar ik wil niet dat meisje zijn die… Nee… En dat er vrouwen naar hem lonken en kijken, dat vind ik alleen maar mooi. Dan is het in elk geval een teken dat ik goede smaak heb.”

Vervolgens verzorgde Cassidy een zeer middelmatig optreden. “Fucking hell“, zei Anouk na de eerste zin.

Er draaide helemaal niemand. Ali B na afloop: “Er zaten een paar goede stukken bij, maar ook een paar heel slechte stukken.”

Waylon: “Zeg jij er eens iets zinnigs over Anouk, ha ha ha?

Anouk: “Ik wil gewoon naar bed. Dat is alles. Ik wil gewoon slapen.”

Eerder deze week werd bekend dat Thomas en Cassidy uit elkaar zijn. Mogelijk is ze te druk met haar huiswerk.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen