Nicolette blij dat RTL Boulevard minder sappig is

Geplaatst op Wed 22 Nov 2017 om 11:15

Nicolette Kluijver is er blij mee dat RTL Boulevard tegenwoordig wat minder sappig is dan vroeger. Dat laat ze weten in de Televizier. Veel mensen vinden dat RTL Boulevard sinds het vertrek van Albert Verlinde minder sjeu heeft, maar Kluijver is juist blij met die zakelijkere benadering. “Wat ik leuk vind aan het huidige Boulevard is dat het wat minder sappig is dan voorheen. We brengen nu gewoon de nieuwtjes en de feitjes en ik probeer altijd te voorkomen dat we gaan speculeren.

Haar bekende vrienden hoeven zich geen zorgen te maken. “Ik heb ook best veel bekende vrienden, soms weet ik al over een nieuwe liefde of een verkering die uit is. Als ik vrienden over de vloer heb zeggen ze ook altijd heel nadrukkelijk ‘dit is niet voor Boulevard hè’. Daar hou ik me altijd keurig aan.

Kluijver geniet met volle teugen van Boulevard, waar ze een van de drie presentatrices van de weekendeditie is. “Het is een grote meerwaarde dat je zo goed op de hoogte blijft van alles. Het voelt echt alsof ik midden in het nieuws sta.”

Natuurlijk richten we ons vooral op entertainment, maar ik lees wel elke dag alle kranten en bladen en volg alles op social media. Ik ga ook altijd eerder naar de redactie om zelf mijn teksten te schrijven. Ik wil altijd een flinke vinger in de pap hebben.

Foto: RTL
26 Reacties op “Nicolette blij dat RTL Boulevard minder sappig is”


  1. Dennis

    “We brengen nu gewoon de nieuwtjes en de feitjes en ik probeer altijd te voorkomen dat we gaan speculeren.“ Hmm, dat past de naam BOULEVARD niet meer echt bij het programma toch? Het programma op zich is best aardig, maar voor mij mag het wat spannender. Het is nu wel heel braaf/minder urgent geworden, met de zogenaamde reporters die RTL berichtjes mededelen. En dat zegt een van origine RTL fan. Geen goed teken.

  2. PA

    Minder diepgang na vertrek Verlinde is heel wat ander dan trol raaskalkt.

  3. Ron

    Het is zeker een ander programma geworden wat de toevoeging ‘boulevard’ niet eens meer mag dragen. En dat logo met die ster is na al die jaren ook wel eens aan vervanging toe. Ik vind er te veel hittepetitten met een mening zitten over zaken waar ze heel vaak geen verstand van hebben, en dat wordt maar al te vaak pijnlijk duidelijk waardoor je een modderfiguur slaat. Voor de roddels moet je nu bij Shownieuws terecht. Boulevard, hoe lang het nog zo mag heten, is daar al lang geen ruimte voor.

  4. Henk

    Nicolette daarentegen is nog altijd wegzappig waardig

  5. N

    Zag laatst eentje zich irritant voordringen voor de camera i.v.m. ”haar ‘project ” in Afrika. Alsof zij de baas over de regie is.

  6. Shirley

    Nicolette Kluijver is echt verschrikkelijk. Ze kan niets.
    Ongelooflijk dat er idioten zijn die haar op televisie neerzetten.

  7. Ralph

    Ik, en met mij vele anderen om mij heen, missen juist de roddeltjes en zo… Vroeger miste je echt iets als je niet had gekeken. Dat is al tijden niet meer zo. Zoals hierboven al werd gezegd: er zit geen urgentie meer in BLVD.

  8. Mike

    Die meid is clueless

  9. Weird Duck

    Bij Nicolette Kluijver ligt altijd de afstandbediening klaar.

  10. Robin Martens Lover

    Gelukkig is Nico(s)lette zelf onverminderd sappig .

  11. Actries van Houten

    Nu dienen ze de ene natte scheet na de andere op alsof het ‘nieuws’ is.

    Noem het nu maar gewoon RTL Boulefart.

  12. anonymous

    Het is nu één grote egoshow met deskundigen
    die eigenlijk niets te vertellen hebben.

  13. Thom

    Juist the dirt maakte het programma spannend, soms over het randje met bijv parkeergaragescene yolanthe, maar je bleef daardoor wel kijken. En je mag vinden wat je wil van Albert, maar hij kende echt iedereen en wist elke roddel als eerste naar buiten te brengen. Boulevard hoeft geen TMZ te owrden, maar het mag wel wat spannender allemaal…

  14. frans

    Als Nicolette in beeld komt zap ik gelijk weg…vrouwtje golddigger. ..had aan de noodrem moeten blijven hangen

  15. ik reageer ook ff...

    Waar is Rick Brandsteder geblkeven? Na zijn verspreking over Marieke en Humberto hebben we hem.niet meer aan de desk gezien…

  16. Evert Santeslechts

    Ze heeft zoveel Botox.. en slechtste presentatrice ever.

  17. Wijskijker

    Het is nu meer Peter R. TV.

  18. GJ

    Kijk nooit naar deze dame. Bepaald geen aanwinst.

  19. Mario

    Vroeger was het al niets, nu helemaal niets. Zap gelijk door.

  20. Domme Davie

    Stom wijf

  21. wolf

    Ze is leuk

  22. Robin Martens Lover

    Ik vond haar eerder altijd wel een lekker vrouwtje, maar tegenwoordig vind ik haar een beetje te mager, haast geen borstten meer

  23. Puk

    Wees blij dat er een neus aan zit dan weet je wat haar voorkant is.
    Wat een monster

  24. G.

    Vreselijk mens met irritante stem -mijn altijd wegzapmoment…

  25. Bob

    Als je haar beetje schminkt is ze net horror clown met haar lach.

  26. Giro

    Lekkerding met talent

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.