Nieuw 5 Uur Live-gezicht Daphne Bunskoek niet in BLVD

Daphne Bunskoek verwacht niet dat ze straks ook af en toe aanschuift aan de desk bij haar vroegere programma RTL Boulevard, als ze in januari van start gaat als de vaste presentatrice van 5 Uur Live op RTL 4. Dat heeft ze gezegd op Radio 10. Bunskoek benadrukt dat ze niet in dienst komt bij RTL, maar bij het bedrijf achter Koffietijd en 5 Uur Live: de Postcode Loterij. “Ik ben eigenlijk in dienst van de loterij, dus ik kom niet in dienst van RTL“, zegt de presentatrice, nu nog te zien op Net5.

Vanavond is de grote livefinale van haar Net5-show House Rules NL. Het betekent ook haar afscheid van die zender. “Ik heb voor Net5 alleen twee jaar het programma House Rules gedaan, wat ontzettend leuk was. Ik heb ook wel weer zin in een nieuwe klus.

Nu keert ze dus terug bij RTL 4 voor 5 Uur Live. Ze verwacht geen andere RTL-klussen zoals Boulevard of iets op prime time. “Nou, nee, dat denk ik niet. Dit is een all-consuming-programma. Ik zit daar elke dag en doe het in principe alleen. Ik wissel niet af met iemand, dus in principe zit ik daar elke dag. Laat ik eerst dat klusje maar eens klaren en dan zien we wel weer verder.

Gaat ze ook cheques uitreiken nu ze in dienst is van de Postcode Loterij? “Nee, ik ben geen ambassadeur, ik ben alleen de presentator van het programma.

Wil ze dat dan niet? “Ik ben gevraagd om het programma te presenteren en dat is weer iets heel anders dan het ambassadeurschap.

5 Uur Live is elke werkdag om 17.00 uur te zien op RTL 4.

Lees ook: Bunskoek vindt 5 Uur Live ‘nu al waanzinnig goed’ (16 november)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen