André van Duin twijfelt over vervolg Hendrik Groen

De maandagse NPO 1-serie Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen is een grote hit, maar André van Duin weet niet direct of hij ook een tweede seizoen zou willen maken. Dat vertelt de komediant in de Avrobode. Het opnemen van een dramaserie is volgens Van Duin uitputtend. Was het wel leuk? “Eh… Nou. Dat weet ik eigenlijk niet. Op de set was de sfeer echt heel gezellig, daar lag het niet aan. Maar ik weet niet of ik het meteen een tweede keer zou doen“, zegt hij.

De opnameperiode is hem erg zwaar gevallen. “Het was sowieso een zware periode. Dat speelde ook mee. Doordeweeks werd ik om zeven uur ’s ochtends opgehaald en was ik pas ’s avonds weer thuis. In de weekends was er Heel Holland bakt van ’s morgens negen tot ’s avonds zeven uur. Twee maanden lang. En ik voelde me niet zeker over die rol. Nee, comedy ligt me echt beter.”

Van Duin speelt in Hendrik Groen een serieuze rol, maar zelf heeft hij meer ervaring met comedy. “Bij een comedy zie ik meteen: dat is goed gedaan of dat kan wat vetter. Maar hierbij weet ik het niet want ik heb er geen ervaring mee. Dus ik ga maar af op het oordeel van de anderen, acteurs, de regisseur en de producers.”

Ze zijn allemaal uiterst tevreden en iedereen vindt het geweldig. Dus ik hoop dat het goed uitpakt.

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen