Na Wietze ook echtgenote Lieke Veld weg bij Qmusic

Na Wietze de Jager vertrekt ook zijn vrouw Lieke Veld bij Qmusic. Ze gaat voor zichzelf beginnen. Dat heeft de radio-dj laten weten op Instagram. Na tweeënhalf jaar trekt Veld de deur achter zich dicht bij Qmusic, waar de verrader van haar man – Mattie Valk – nog altijd een van haar collega’s is. “Het was destijds mijn droom om als eerste vrouw een programma bij Qmusic op de lunch te mogen presenteren. Ik ben er trots op dat dat gelukt is“, laat de presentatrice weten in een bericht.

Ze vond het een geweldige ervaring. “Ik wil Qmusic dan ook bedanken voor de ontwikkelingsmogelijkheden die ik heb gekregen. En nu 2,5 jaar later is het tijd voor de volgende stap.”

Het is tijd voor iets njieuws. “De radioervaring die ik heb opgedaan bij Qmusic en daarvoor bij BNN wil ik inzetten om voor mezelf te beginnen. Ik hoop met de vrijheid die ik daardoor krijg zoveel mogelijk verschillende opdrachten te doen en mezelf nog verder te kunnen ontwikkelen. Als radiomaakster, zelfstandig ondernemer en creatief.”

Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging in het nieuwe jaar!

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen