Giel Beelen is VARA vergeten: ‘Talpa is zo gaaf’

Giel Beelen is net als alle andere Talpa/SBS-sterren lyrisch over de aankondiging van John de Mols nieuwe mediaconcern Talpa Network, waar zowel de tv- als radiozenders van Talpa onder vallen. Dat laat hij blijken op Twitter. Beelen is de VARA en de NPO helemaal vergeten. “Ik was de afgelopen weken al blij met m’n nieuwe werk @radioveronica maar na wat ik de afgelopen uren voor een presentatie heb gezien ben ik echt zo ontzettend trots een onderdeel te zijn van Talpa Network 🙏.

Het is een gouden zet van De Mol om zijn merken nadrukkelijker te verenigen, vindt Beelen, die elke ochtend te horen is op Talpa-zender Radio Veronica. “De toekomst van mediagebruik onder 1 dak. Zo gaaf!! #zinin.

De laatste tijd is er steeds meer kruisbestuiving tussen de radio- en tv-zenders van Talpa. Zo wordt Shownieuws tegenwoordig onder meer gepresenteerd door de bekende radiogezichten Wietze de Jager en Mark Labrand, die hun tv-rol overigens met verve vervullen.

Of Beelen ook wat gaat doen op televisie is onduidelijk. Al is hij binnenkort wel hoofdgast in de Comedy Central-show The Roast of Giel Beelen. De productie daarvan is in handen van MasMedia, onderdeel van Talpa.

Lees ook:
John de Mol noemt zijn mediaconcern Talpa Network (gisteren)
Peter R. de Vries keert terug op de buis bij SBS 6 (gisteren)
Talpa maakt van SBS 6 proeftuin van de wereld (vandaag)
John de Mol wil van Mark Rutte ruimte om te vechten (vandaag)
Shownieuws enorm onder indruk van Talpa-presentatie (vandaag)
John de Mol over Linda, NPO, TMG en voetbalrechten (vandaag)

Foto: SBS

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen