Ook Privé kritisch over Humberto-interview in DWDD

Weekblad Privé is het eens met de kritiek van tv-kijkers, Angela de Jong van het AD en columnist Özcan Akyol op het Humberto-interview in De Wereld Draait Door. Dat laat het showtijdschrift deze week blijken. Humberto Tan reageerde met gladde praatjes op zijn imagoschade. “Wie zich had verheugd op een gesprek waarin de presentator eindelijk openlijk zou spreken over het feit dat zijn kijkcijfers zijn gekelderd sinds Privé zijn verboden romance met Dionne onthulde, kwam bedrogen uit.”

Privé was niet onder de indruk van Tans verhaal. “Na een serie clichés en verhalen over marktaandelen en doelgroepen van zijn geplaagde RTL Late Night werd Humberto door zijn gastheer gevraagd naar zijn imagoprobleem, maar daar walste Humberto eenvoudigweg overheen!

Matthijs van Nieuwkerk liet zijn talkshowconcurrent er makkelijk mee wegkomen, aldus Privé. “Van Nieuwkerk liet zijn gast – geheel in diens eigen stijl – er vervolgens heel makkelijk mee wegkomen toen die met geen woord over zijn affaire met Dionne repte.”

Hier had Humberto dus de uitgelezen kans om eindelijk IETS te zeggen over ‘Dionne-gate’, maar voor de zoveelste keer zweeg de aangeschoten RTL-vedette zijn minnares dood.”

Het Privé-interview ‘Zo kende alleen Humberto zijn Dionne’ kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
Humberto Tan weet niet of hij imagoprobleem heeft (29 september)
Angela de Jong: ‘Humberto in DWDD was pijnlijk’ (2 oktober)
‘Humberto Tan bezigde woordvoerdersproza in DWDD’ (18 oktober)

Foto: VARA/DWDD

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen