‘Koffietijd-sterren Pernille en Quinty haten elkaar’

Het is hommeles achter de schermen van Koffietijd. Boegbeelden Pernille La Lau en Quinty Trustfull walgen van elkaar. Dat zegt een anonieme medewerker van het programma in weekblad Weekend. Volgens het showblad zijn Pernille en Quinty als ruziënde daytime-tv-sterren net de nieuwe Catherine Keyl en Viola Holt. “De Koffietijd-presentatrices kunnen elkaars bloed wel drinken, terwijl zij op televisie zo op het oog gezellig keuvelend in hun koffiekoppjes roeren“, schrijft het showblad.

Hoe gezellig het er ook uitziet op tv, de sfeer in de Koffietijd-villa is de laatste maanden om te snijden, schrijft Weekend. De anonieme medewerker vertelt: “Die twee gunnen elkaar het licht in de ogen niet.”

Heel vaak presenteren ze niet samen. “De meeste uitzendingen doet Quinty met Loretta, maar die ene keer per week dat zij samen met Pernille in de Koffietijd-villa verblijft is de spanning achter de schermen om te snijden. Ze verdwijnen eigenlijk alle twee vrijwel direct naar hun eigen make-upkamer. De één zit dan boven en de ander beneden. Er wordt geen woord gesproken.”

Pas als het rode lampje op de camera gaat branden en de uitzending begint, verschijnt er een geacteerde glimlach op de gezichten van de dames, stelt de medewerker.

De reden van de ruzie is volgens Weekend onduidelijk. “Wel is bekend dat Pernilla meer de journaliste is van de twee. Dat zij vaak wil bepalen welke vragen door wie gesteld worden tijdens interviews zou volgens sommigen wel eens voor spanningen kunnen hebben gezorgd.”

Koffietijd is een programma over actuele onderwerpen, lifestyle, food en de producten van A. Vogel.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen