Rick Nieman in de zenuwen door Hillary Clinton

Geplaatst op Sun 10 Sep 2017 om 9:30

Rick Nieman zat in 2009 flink in de zenuwen toen hij Hillary Clinton mocht interviewen voor RTL 4. Haar komst bleef maar worden uitgesteld, terwijl de deadline naderde. Dat vertelde hij vrijdag in Tijd voor MAX. Nieman had een mooi uitzendtijdstip geregeld voor het interview met de toenmalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, maar op een gegeven moment vreesde hij dat hij met lege handen kwam te staan. Clinton kwam namelijk maar niet opdagen op de interviewlocatie.

Het was zenuwslopend, aldus Nieman. “Het was heel bijzonder. Ik had geregeld dat we het interview gingen doen. Dat lukte na veel vijven en zessen. Met RTL 4 was afgesproken dat we ’s avonds om half tien een half uur zouden inruimen voor dat interview.”

Het interview zou plaatsvinden in het Kurhaus in Scheveningen. “Ik geloof dat we om 16.00 uur hadden afgesproken met haar, maar ze zat bij een grote internationale conferentie, dus het werd 16.15 uur, 16.30 uur, 17.00 uur, 17.15 uur, 17.30 uur… Ik dacht: ze moet nu wel gaan komen.”

Uiteindelijk kwam Clinton. “Ze kwam en ik vond haar fantastisch. Er wordt vaak gezegd dat ze kil en afstandelijk is, maar in die twintig minuten heb ik dat niet meegekregen.”

Ik vond haar heel slim, intelligent, sociaal en oprecht geïnteresseerd. Ik vond het een mooi interview.”

Lees ook: Rick Nieman interviewt Hillary Clinton op late avond RTL 4 (2009)

Foto: Omroep WNL
15 Reacties op “Rick Nieman in de zenuwen door Hillary Clinton”


 1. PA-V-H

  2009 dat is 8 jaar geleden.

  Boeiend terwijl er miljoenen last hebben van natte voeten in de VS.

  Geen sensatie genoeg zoals op Sint Maarten er een burgeroorlog is. Verzinnen de telegraaf en WNL terplekke uit hun duim.

  BRRRRRR WNL Telegraaf en RTL

 2. sammy

  toen zat rick nog met z”n american dream,
  tjonge jonge jonge,
  rick mocht een vrouw interviewen,[van de 3,5 miljard]
  echt feest voor rick,
  en rick was nog links dus….kwijlen ,kwijlen ,kwijlen,
  maar rick was erg met z”n eigen egootje bezig
  [hij rijd niet voor niks graag op een motorfiets,]
  best zielige mensen

 3. Jeroen

  WNL op zondag : Wel erg lange VVD promo…

 4. Bas

  Hillary Clinton zal vast dronken geweest zijn? Waarom nerveus voor een vermeende dronkenlap of nerveus voor haarvermeende coke snuivende leugenachtige vent? Als je praat over opportunisten en hypocrieten dan zijn het volgens mij wel de zelfverijkende machtswellustelingen en leugenaars de Clintons.

  Maar goed en dan nu over naar ander nieuws want dit is geen nieuws maar pseudo journalistiek geneuzel in de marge.

 5. animo

  Inderdaad een grote vvd en wnl promotie het grote wnl vloerkleed het scherm er achter met wnl en het wnl logo we weten nu dat het wnl was die het uitzond.

 6. HansrZ

  Ja en vanochtend zat ie voor de honderdduizendste keer met Wiegel, die zogenaamd rechtse WNL heefy blijkbaar niets beters te bieden dan die ouwe bejaarde VVD’er

 7. Wolf

  Binnenkort zal hij Killary Clinton moeten opzoeken in haar cel waar ze achter slot en grendel komt te zitten met haar gelieg .

 8. Sjoukefia Oosthavenkercken

  “De eerste vrouwelijke president van de VS”…. oh nee, toch niet! Misschien in 2020 nog eens proberen Hilary

 9. Walter

  @12:26

  Nou nee, niet doen!
  Ik doe er zelfs een schepje bovenop: nog een presidents-termijn voor Trump!

 10. Sandert

  Michelle Obama wordt de volgende president en de eerste vrouw

 11. Tim

  Hillary Clinton, de eerste vrouwelijke presidents-kandidaat die in de gevangenis belandt en ook haar man, dochter en schoonzoon meeneemt. Conclusie: de hele familie Clinton is crimineel.
  Schandalen te overvloed: betrokkenheid kindersekshandel, corruptie, stelen van liefdadigheidsgeld.
  Pay for Play!!!

 12. Sandert

  Eerste vrouw als president bedoel ik, niet first lady

 13. tim

  @sandert 13.23: beetje moeilijk als haar man Barack ook betrokken is bij criminele/misdadige activiteiten tijdens zijn regeringsperiode.

 14. Sandert

  @tim:

  Als Barack Obama vorig jaar mee had mogen doen aan de verkiezingen, had hij Trump verslagen en een derde termijn gekregen.

 15. Arnoud Tempelman

  Het wemelt weer van de nepnieuwsliefhebbers in dit topic. Zoek op: useful idiots. Jullie hebben een eigen pagina op Wikipedia!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.