Daphne Deckers liet Hollywood schieten voor Veronica

Geplaatst op Wed 17 May 2017 om 14:25

Daphne Deckers heeft een carrière als superster in Hollywood laten schieten om aan de slag te gaan bij het toenmalige tv-station Veronica. Dat vertelt de schrijfster en oud-Boulevard-ster in een interview met Veronica Magazine. Deckers ambieerde ooit een Hollywood-carrière. “Toen ik modellenwerk deed, heb ik ervan geproefd. Na audities kreeg ik een vrij grote rol in een NBC-serie (Remember, red.). Daarna stuurde een agency in L.A. me naar allerlei audities“, vertelt de presentatrice.

Ze liep de ene na de andere auditie af. “Totdat er een aanbod uit Nederland volgde: een vijfjarig contract bij Veronica, waarvoor ik een reisprogramma mocht maken.”

Dat vond Deckers direct een aantrekkelijk vooruitzicht. “Het sprak me meer aan dan al die tv-series en films waarbij ik in de eerste scène al werd verkracht of vermoord.”

Ze koos voor Veronica, al bleef Hollywood lonken. “In 1996 werd ik gespot bij de wedstrijden van mijn man Richard op Wimbledon en kreeg ik een rolletje als Bondgirl in Tomorrow Never Dies.”

Toen ik zwanger werd, liet ik het Hollywoodavontuur achter me.

Lees ook: ‘Daphne Deckers, passen je organen nog wel in je?’ (vorige maand)

Foto: RTL
5 Reacties op “Daphne Deckers liet Hollywood schieten voor Veronica”


 1. Walter

  Zij is een alleskunner: acteren, presenteren, model, schrijver. Ongekend!

 2. Orge

  @walter

  En wat is nu der beroep ?

  Praten over wat bekende mensen doen heel de dag

  Lachen joh 😂

 3. Bjorn

  Jaja hollywood laten schieten voor Veronica. Haha dat gelooft niemand.

 4. anonymous

  Dat rolletje als bondgirl was nietszeggend.
  Ze was gewoon slecht.

 5. Hendrickx

  Sinds Daphne, Hollywood heeft laten schieten is het bergafwaarts gegaan met Amerika met uiteindelijk een Trump als gevolg.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.