Whatsappende kinderen vallen Hans Klok lastig

Geplaatst op Wed 17 May 2017 om 14:00

Illusionist Hans Klok, momenteel elke zondagavond te zien als kandidaat in de RTL 4-show It Takes 2, wordt ernstig lastiggevallen door een groep kinderen op Whatsapp. Dat vertelt hij in een openhartig interview met TROS Kompas. Klok probeert sociale media zo veel mogelijk te vermijden, maar ontkomt toch niet aan cyberpesten. “Ik doe er niet veel mee, maar mijn telefoonnummer slingert weleens rond en er zijn kinderen die je toevoegen aan whatsappgroepen“, legt de blonde goochelaar uit.

Hij vindt het ontzettend lastig om weer uit zo’n groep te komen, waardoor hij op sommige momenten gek moet worden van alle berichtjes. “Ik ben niet zo handig, dus dan weet ik niet hoe je daar weer uit moet komen“, zegt de illusionist.

En dat terwijl Klok helemaal niet zo van het ouwehoeren is. “Ik vind het leuk als er mensen op bezoek komen bij me, maar ze moeten na een uur wel weer weg. Je hebt ook mensen die de hele avond blijven zitten, maar ik moet ook oefenen.

Voor een relatie heeft Klok wél tijd. “Er komt altijd een moment dat je in bed stapt.

Foto: RTL
8 Reacties op “Whatsappende kinderen vallen Hans Klok lastig”


 1. Schommelstoelwaanzin

  Die man kan toch goochelen?

 2. anoniem

  Hahah is wel triest als je niet weet hoe je een whatsapp groep uit moet komen. Iets met: verlaat chatgroep

 3. Janine

  LOL @ anoniem

 4. komkommer

  tover die kinderen weg!

 5. Paut Pielusma

  Kan Hans niet beter googlen dan goochelen om dingen te laten verdwijnen?

 6. Nepneus

  @Paut Pielusma

  Googel jij maar eens hoe je “googelen” spelt!

 7. Paut Pielusma

  @Nepneus bek dicht

 8. Zonnetje

  Laat deze h omo eerst maar eens uit de kast komen. Dat het een nicht is, is wel overduidelijk. Ik h aat mensen die zogenaamd hetero zijn. En dit enge mannetje mag van mij in het niets verdwijnen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.