The Voice-coach Ali B in seizoensfinale College Tour

Geplaatst op Fri 21 Apr 2017 om 13:22

The Voice of Holland-ster Ali B is te gast in de seizoensfinale van het nieuwe seizoen van College Tour, dat vanavond van start gaat op NPO 2. Hij zit in de uitzending van vrijdag 19 mei. Dat heeft presentator Twan Huys bekendgemaakt op NPO Radio 1. Ali B begon zijn leven ooit heel fout – rond zijn negentiende vergokte hij 1.200 gulden spaargeld van zijn moeder – maar heeft zich na vele jaren opgewerkt tot de bekendste rapper van het land. Daarom wordt hij ook uitgenodigd in de show.

Vorig jaar viel Ali B nog terug in zijn gokverslaving. Ondanks de ernstige gokproblemen die Ali B vroeger had, ging hij weer terug naar het casino. “Een paar maanden terug zat ik ineens weer in de gokhal. Ik weet niet goed waarom, het leek me zomaar even lekker: opgaan in die afgesloten wereld en uitdokteren welke automaat de meeste winst gaat geven. Zat ik daar weer doelloos op die automaten te spelen.

Ik ben opgestaan en weggelopen. Oké, voor de zekerheid heb ik wel een toegangsverbod getekend. Ze weigeren me nu als ik me weer meld. Maar dat doe ik niet. Ik ben te veel een winnaar geworden om ooit nog terug te vallen.”

Inmiddels heeft Ali B al lang geen geldzorgen meer. Alleen al coachen bij The Voice levert volgens Privé minstens 200.000 euro per seizoen op.

College Tour trapt vanavond af met Christiane Amanpour. Daarna zijn Ben Feringa, Ellen Laan, Arjen Lubach en Ali B te gast.

Foto: RTL
16 Reacties op “The Voice-coach Ali B in seizoensfinale College Tour”


 1. Martijn

  Mensen die echt wat te melden hebben konden/wilden niet? Binnenkort Bonnie St. Claire met haar visie op het leven. Die kan in elk geval nog zingen.

 2. B

  Ik denk dat dit programma beter eens in de paar jaar kan uitzenden, met echt grote namen. Nu zijn het de BNers die overal al te zien zijn.

 3. Jubbetje

  Ali B? Een reden om niet te kijken.
  De anderen overigens ook.

 4. Olga

  Ach gut en om zijn deelname wat meer cachet te geven wordt er een gokprobleem ter sprake gebracht. Triest. En eens met bovenstaande reacties.
  Dan liever wat minder afleveringen, maar dan met wél interessante gasten.

 5. Jantien de Groot

  Ali B? Ach wat zou ik nu nog van hem moeten weten. Die is al langer een BN-er met een goed inkomen dat dat ene moment van stelen van je moeder vanwege gokproblemen. Dat college-tour wordt ook steeds sneuer in de keuze van zijn gasten.

 6. anonymous

  Met dit soort gasten kan het programa beter stoppen.

 7. Jelle

  Hey redactie, de gasten zijn op! Volgend jaar drie afleveringen of zo, want dit is t failliet van je format.

 8. Martijn

  Eigenlijk heeft Olga gelijk, er worden wat problemen bijgezocht om Ali’s succes naar de ‘top’ interessant te maken. Wie kan nu drie hits van Ali B noemen, tieners kennen hem alleen van The Voice, rappen gaat al niet, en zingen al helemaal niet.

 9. Oe'étdatogókkaowea

  Kan deze crimineel niet bij dat AD gaan slenteren?

 10. Albert

  Jamai nieuwe voice kids coach ?

 11. Nellie

  Leuke man die Ali B net als Marco Borsato.

 12. A.Zijn

  @Albert Nee, Romy & Antje Monteiro

 13. Flits Bom

  Ik krijg altijd visioenen van een heggeschaar als ik deze meneer zie.

 14. J

  Het is Douwe Bob!!!

 15. J

  Douwe Bob!
  Misschien ook bij de volwassen versie?

 16. Vrede

  Haha wat een negativiteit. Ik ben ook geen fan maar die gozer is prima bezig voor en achter de schermen. Respect

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.