Jort Kelder reageert op ‘contractbreuk’ door TMG

De geplande overname van Jort Kelders zakensite 925 door TMG lijkt te zijn gestaakt door de machtsstrijd om het bedrijf. Dat schrijft Quote vandaag. TMG zou voor bijna 300.000 euro een kleine meerderheid verwerven in de site én voor enkele tonnen investeren, schrijft Quote. Kelder sloot de deal vorig jaar met TMG, maar de nieuwe directie lijkt minder interesse te hebben. Kelder: “Ze zijn even van management aan het wisselen, maar het zou van enige beleefdheid getuigen als je iets laat horen.

Kelder is naar eigen zeggen niet gepikeerd. Het gaat hem niet om het geld, stelt hij. “Joh, de compensabele verliezen zijn meer waard dan de overnameprijs.

Hij hoopte vooral dat samenwerking met andere TMG-merken hem meer bezoekers zou opleveren. “Het was allang een hobbyproject geworden waarbij we jonge talenten een kans gaven.

Als de TMG-deal niet doorgaat, hoeft hij in elk geval niet aan zijn vader te vertellen dat hij voor De Telegraaf gaat werken, aldus Kelder. “Ook het pand waar wij terecht zouden komen – bij GeenStijl – stond niet echt in top tien van architectonische schoonheden. Ik denk dat een rioolbuis hoger scoort.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen