Jort Kelder reageert op ‘contractbreuk’ door TMG

Geplaatst op Fri 21 Apr 2017 om 13:34

De geplande overname van Jort Kelders zakensite 925 door TMG lijkt te zijn gestaakt door de machtsstrijd om het bedrijf. Dat schrijft Quote vandaag. TMG zou voor bijna 300.000 euro een kleine meerderheid verwerven in de site én voor enkele tonnen investeren, schrijft Quote. Kelder sloot de deal vorig jaar met TMG, maar de nieuwe directie lijkt minder interesse te hebben. Kelder: “Ze zijn even van management aan het wisselen, maar het zou van enige beleefdheid getuigen als je iets laat horen.

Kelder is naar eigen zeggen niet gepikeerd. Het gaat hem niet om het geld, stelt hij. “Joh, de compensabele verliezen zijn meer waard dan de overnameprijs.

Hij hoopte vooral dat samenwerking met andere TMG-merken hem meer bezoekers zou opleveren. “Het was allang een hobbyproject geworden waarbij we jonge talenten een kans gaven.

Als de TMG-deal niet doorgaat, hoeft hij in elk geval niet aan zijn vader te vertellen dat hij voor De Telegraaf gaat werken, aldus Kelder. “Ook het pand waar wij terecht zouden komen – bij GeenStijl – stond niet echt in top tien van architectonische schoonheden. Ik denk dat een rioolbuis hoger scoort.

Foto: RTL
8 Reacties op “Jort Kelder reageert op ‘contractbreuk’ door TMG”


 1. B

  Door deze bewoordingen wordt de deal nu zeker afgeketst.

 2. Otto Groeneveld

  Management en enige beleefdheid?… Uit welk ei komt deze man gekropen?

 3. Henk II

  Er komt ook uit wat doorgaans uit een rioolbuis komt, dus goed vormgegeven.

 4. Oe'étdatogókkaowea

  Zoals zijn jasje waait waait Kelder.

 5. Beau van Erven Ikink

  Wel heerlijk eerlijk van Jort. Hij gooit zijn eigen glazen er wel mee in maar hij verloochend zichzelf in ieder geval niet, dat siert hem. Telegraaf blijft een onbetrouwbare club. Hé Evert Santegoeds werkt er, dat zegt toch alles. Als één man niet te vertrouwen is…

 6. insider

  wat een domme website. Hier investeert toch niemand in. Het ziet er ook uit als een hobby project

 7. Kuut

  @ insider; je hebt het over M C?

 8. Annoniemus

  Jort is een leuk mannetje , maar als het om (zijn) geld gaat word het een duiveltje !!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.