Raymann druk met aflossen: ‘Ik koop geen kleren meer’

Jörgen Raymann is nog steeds bezig met het aflossen van zijn monsterschuld. Daardoor heeft hij bijvoorbeeld al anderhalf jaar geen nieuwe kleren meer gekocht. Dat vertelt de presentator in het AD. Raymann verdiende lange tijd zo’n miljoen euro per jaar met zijn theater- en tv-werk, maar begin vorig jaar veranderde alles. Hij raakte zijn tv-werk kwijt. “Ik bleef maar tv-formules uitpoepen om bij de NPO te kunnen aankloppen, maar ze vonden het telkens niet goed genoeg“, zegt hij.

Tot overmaat van ramp sloot hij een flinke lening af voor een investering, maar dat liep niet goed af. “Ineens, bam, stond ik een half miljoen euro in de min. Alles geboren uit simpele hoogmoed. Ik weet nog dat ik zo trots was als een aap met zeven lullen toen ik ooit een Porsche kocht, maar dat ik ook door de grond zakte toen ik hem vorig jaar moest verkopen.

Nog steeds woont Raymann in zijn kapitale villa. “We kunnen hier gelukkig blijven wonen. Maar dure vakanties en constant uit eten, dat gaat niet meer. Ik heb ook al anderhalf jaar geen nieuwe kleding gekocht. Voor mij een unicum.

Verder kookt hij tegenwoordig vaak samen met zijn vrouw. “Dat geeft ook de relatie een nieuwe boost. Ons gezin is hechter geworden dan ooit”, besluit hij in de krant (via Blendle).

Foto: NTR

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen