Ebru Umar publiceert sms-gesprek met Shula Rijxman

Metro-columniste Ebru Umar heeft de iMessage-conversatie die zij medio november voerde met NPO-baas Shula Rijxman online gezet. De omroepbaas geeft aan niet gediend te zijn van de toon waarop Umar haar aanspreekt. Dat is te lezen op Twitter. Rijxman gaf vorige maand in de krant aan te willen leren van ‘Trump’ en ontketende daarmee een grote rel over de kleur van de NPO. Die is volgens critici als Umar veel te rood. Umar ging er erg hard in en daar was Rijxman niet van gediend.

Umar onthulde op tv-zender RTL Z al dat Rijxman haar per iMessage had verzocht om normaal te doen en laat nu hun gehele iMessage-gesprek zien.

Uit het gesprek blijkt dat Rijxman aanvankelijk positief stond over een gesprek met criticus Umar, maar dat ze door haar beledigende en harde toon aan ging twijfelen.

Rijxman: “Ebru, mijn voorstel staat nog steeds om samen een kop koffie te drinken, maar ik wil wel op een normale manier met je in gesprek kunnen gaan. Als dat niet kan, dan stel ik voor dat we het hierbij laten.

Zie onderstaand:

Foto: RTL

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen