Catherine Keyl boos op SBS 6: ‘Ik heb ze weggestuurd’

Catherine Keyl heeft een camerateam van SBS Shownieuws naar huis gestuurd, omdat de ploeg erg slecht geïnformeerd was. Dat vertelt de presentatrice in haar column in De Telegraaf. Keyl onthulde aan het begin van de maand in WNL Op Zondag dat ze bij de tramhalte in de Van Baerlestraat in Amsterdam met de dood is bedreigd. Vervolgens accepteerde ze het verzoek van Shownieuws om haar daarover te interviewen. Toen de SBS’ers bij haar thuis arriveerden, was ze met stomheid geslagen.

Het team was érg slecht geïnformeerd, aldus Keyl. “Als de verslaggeefster bij mij thuis is, vraag ik voor de zekerheid nog even wat volgens haar het onderwerp is van deze reportage. ’U bent toch aangerand bij een tramhalte?’ zegt ze. Ik besluit voor het eerst in mijn leven een cameraploeg onverrichter zake weg te sturen.”

Volgens Keyl is het hele verhaal door de media uit zijn verband gerukt. “Nog dagelijks word ik op het incident aangesproken. Gister nog: ’O wat erg voor U, verkracht bij een bushalte!’ Twee keer fout, geen bushalte en geen verkrachting“, zegt ze in de krant, via Blendle.

Overigens heeft RTL Boulevard Keyl ook geïnterviewd hierover. Dat gesprek is volgens de tv-diva echter niet uitgezonden op televisie.

Lees ook: Catherine Keyl doet geen aangifte van trambedreiging en Catherine Keyl beroofd door man met rare kleren.

Foto: WNL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen