Catherine Keyl doet geen aangifte van trambedreiging

Catherine Keyl heeft heeft geen aangifte gedaan bij de politie nadat ze onlangs met de dood is bedreigd bij een halte voor tramvoertuigen. Dat vertelt de tv-ster aan het ANP. Het incident vond plaats in de Van Baerlestraat in Amsterdam, aldus Keyl. Ze heeft er niet aan gedacht om naar de politie te stappen. “Ik was erg geschrokken, maar de politie heeft wel belangrijkere dingen te doen dan dit soort aangiften verwerken. Je voelt je op zulke momenten erg machteloos als burger“, zo vertelt ze.

Keyl werd bedreigd door een meisje van een jaar of 16 met een Marokkaans uiterlijk. “Ze vond het niet fijn dat ik haar kant op keek. ‘Kijk godverdomme voor je of ik maak je af’, dat waren haar woorden.

Ongelooflijk, vindt Keyl het. “We willen allemaal dat het gedrag van dit soort jongeren verbetert. Maar hoe moet je dat dan doen op zo’n moment, als ze totaal niet voor rede vatbaar zijn?

Al met al was het een vervelende ervaring met het openbaar vervoer voor Keyl. Overigens heeft ze in de taxi ook wel eens narigheid meegemaakt. Zo viel een taxichauffeur haar een keer aan, omdat ze geen kinderen gebaard heeft.

Foto: NTR

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen