Tanja Jess hekelt mediahypes over gezond eten

Tanja Jess ergert zich aan de tegenstrijdige berichtgeving over gezond eten. Dat vertelt de actrice in de Story. Er is in de media steeds meer aandacht voor gezond eten, ook op televisie. Zo begon pas geleden op NPO 3 het nieuwe programma Broodje Gezond. Dat soort informatiebronnen krijgen nu de zwartepiet toegespeeld van Jess. “Ik zou zeggen: laat je niet gek maken door al die hypes, maar eet gevarieerd en niet te veel suiker“, aldus de actrice, bekend als Bowien uit GTST.

Als je die twee regels van Jess aanhoudt, komt het volgens haar vanzelf ‘wel goed met die bikini’. “Ik word een beetje gek van al die tegenstrijdige informatie over wat nou wel en niet gezond is. Dus ik heb besloten om gewoon te eten waar ik me lekker en goed bij voel.

Mensen lopen soms te snel een hype achterna, vindt Jess. “Ik snap er niets van dat mensen ineens allemaal glutenvrij gaan eten, terwijl dat alleen maar nodig is als je daar allergisch voor bent.

Ik heb laatst op het nieuws gehoord dat we per generatie ongezonder worden, dus die bruine boterham met kaas was blijkbaar helemaal zo slecht nog niet.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen