Gordon geen fan van BN’er-eiland Ibiza: ‘Overpriced’

Foto: Nick van OrmondtGordon is geen fan van BN’er-eiland Ibiza. Dat heeft hij laten weten op Radio 538. Ibiza is geliefd bij veel bekendheden, waaronder Gordons RTL-baas Erland Galjaard en collega-presentatoren als Albert Verlinde, Wendy van Dijk en Patty Brard, maar Gordon gaat liever naar Mykonos. “Ik ben er net geweest. Ibiza is natuurlijk een heerlijk eiland, maar het is volledig overpriced. Het gaat helemaal nergens meer over. Het is echt belachelijk. Je wordt gewoon bestolen. Diefstal noem ik het.

Bovendien zit het bomvol Nederlanders, aldus Gordon. “Als je op Ibiza bent, is het net alsof je in de Kalverstraat loopt. Dat is verschrikkelijk.

Op Mykonos heb je dat niet, stelt hij. “Ibiza heeft dan het geluk dat het heel druk is en iedereen het nu ineens weer heel hip vindt. Maar ik blijf zeggen dat Mykonos eigenlijk veel leuker is. In elk geval voor mij als bekende Nederlander is het heerlijk, omdat hier niet zo heel veel Nederlanders zijn. Dat is wel fijn.

Ibiza gaat volgens Gordon ten onder aan zijn eigen succes. “Het is zo populair geworden en daar maken ze gewoon misbruik van. Daar werk ik niet aan mee. Dan geef ik liever geld uit in Griekenland om de economie daar te steunen. Ik vind die Grieken gewoon zo leuk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen