SBS 6 zet kookcompetitie Irene Moors na Dokter Tinus

De kookcompetitie Over Smaakt Valt Te Twisten met Irene Moors en Rudolph van Veen wordt een maandagshow. De eerste aflevering is op 29 augustus, direct na de vijfde seizoensopener van SBS 6-hit Dokter Tinus. Dat meldt de tv-zender. Moors is de grootste ster die SBS 6 in huis heeft, maar haar eerste programma voor de zender deed het afgelopen lente beroerd: De Vreemde Eend was geen hit op de zaterdagavond. Voor haar tweede SBS 6-show krijgt Moors de beste lead-in van de zender.

De presentatrice zal het op 29 augustus opnemen tegen een nieuwe aflevering van de Anita Witzier-show Memories op NPO 1 en een herhaling van Geer & Goor: Waarheen Waarvoor op RTL 4.

’s Lands drie grootste zenders NPO 1, RTL 4 en SBS 6 hebben vandaag bekendgemaakt hoe hun programmering er in de laatste week van augustus eruitziet. Dan ontwaken de tv-zenders weer langzaam uit hun zomerslaap.

Dinsdag

De line-up van SBS 6 op dinsdag bestaat uit het nieuwe programma De Alarmcentrale, waarin Wegmisbruikers-ster André van den Toorn Nederlanders met autopech in het buitenland volgt, en een nieuwe Red Mijn Vakantie.

NPO 1 heeft op dinsdag 30 augustus Opsporing Verzocht en Opgelicht?! op het menu staan, terwijl RTL 4 begint met nieuwe afleveringen van Uitstel van Executie en TV Makelaar.

Woensdag en donderdag

De woensdag wordt bij SBS 6 vanaf 31 augustus gereserveerd voor nieuwe afleveringen van Bonje met de Buren en Graf Zonder Naam. NPO 1 brengt Tussen Kunst en Kitsch en RTL 4 Jeroen in California: Songs Of Life en Herrie Op De Bosbaan.

De donderdagprogrammering aan de start van het nieuwe tv-seizoen is nog onduidelijk. Op donderdag 25 augustus zijn op de grote zenders nog herhalingen te zien.

Vrijdag en zaterdag

Op 26 augustus start SBS 6 al wel met zijn nieuwe vrijdagshow The Next Boy/Girl Band met Nicolette van Dam en Tim Douwsma. NPO 1 zet daar Flikken Maastricht en Eén tegen 100 tegenover, terwijl RTL 4 op die dag Alles Mag Op Vrijdag herhaalt en Linda’s Zomerweek afsluit.

De laatste zaterdag in augustus (27 augustus) is bij SBS 6 gereserveerd voor de seizoenspremières van Zullen We Een Spelletje Doen? (de Kim-Lian van der Meij-show die afgelopen lente beroerd scoorde op vrijdagavond) en Met De Deur In Huis.

NPO 1 zendt op die dag De Super Freek Show en Vive La Frans uit. RTL 4 herhaalt De Jongens Tegen De Meisjes en Het Collectief Geheugen op de laatste zaterdag in augustus.

Zondag

Een nieuwe Wegmisbruikers en het nieuwe Stegeman Op De Bres vormen vanaf 28 augustus de nieuwe SBS 6-zondag. NPO 1 brengt op die dag de kick-off van Boer Zoekt Vrouw en RTL 4 herhaalt Obese en Moordvrouw.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen