Linda de Mol valt in slaap bij SBS 6

RTL 4-ster Linda de Mol vindt het heerlijk om op zondagavond samen met haar liefdespartner in slaap te vallen met de tv op SBS 6. Dat zegt ze in de Weekend. De Mol dommelt graag weg bij Reportage. “Jeroen en ik slapen heel goed in op een SBS 6-documentaireprogramma op de zondagavond. Dat is met zo’n man die heel langzaam praat en dan bijvoorbeeld vertelt: ‘In Nevada staat een gevangenis waar 900 levensgevaarlijke criminelen en verkrachters zitten…’ Dan ben ik dus zo vertrokken.

De tv-koningin blijft wél wakker bij de tv-programma’s van RTL over mensen met vieze tanden of een vreemd lijf. “Een ander heimelijk genoegen is eigenlijk best gênant. Ik kijk graag naar gruwelijke medische programma’s, zoals Gênante Lijven.

Menigeen zapt weg bij dat soort onsmakelijke televisie, maar De Mol is eraan verslingerd. “Mijn kinderen zeggen dat ik het dan af moet zetten, maar dan zie ik zo’n enorm abces of van die vreselijke kalkschimmelnagels en dan móet ik blijven kijken of die mensen ervan afkomen.

Maar ook omdat ik dan denk: wat fijn dat ik dat niet heb! Je wordt er op de één of andere manier gelukkig van, want ik heb van alles, maar dát heb ik niet!

De Mol is de koningin van de Nederlandse televisie. Ze presenteert al jaren met succes programma’s als Postcode Loterij: Miljoenenjacht en Ik Hou Van Holland.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen