Sybrand Niessen ziet Omroep MAX-exit niet gebeuren

Foto: RTLSybrand Niessen ziet zichzelf niet snel vertrekken bij Omroep MAX, waar hij één van de boegbeelden is. Dat vertelt de presentator vandaag in De Telegraaf. Na jaren met Sylvana Simons TV Makelaar te hebben gepresenteerd, stapte Niessen in 2008 over van RTL 4 naar MAX. Hij heeft het er uitstekend naar zijn zin. “Ik heb het er dermate goed dat het gek moet gaan als dat ergens anders te evenaren is. Maar zeg nooit nooit, Jack Spijkerman riep ook dat hij altijd bij de VARA zou blijven.”

Tijd voor MAX is nu met zomerstop, maar Groeten van MAX is wél gewoon op zender. Vanwege het vele sport is het programma dit jaar maar acht keer te zien. “Vorig jaar deden we twaalf keer Groeten van MAX. Nou ja, u vraagt, wij draaien”, zegt hij.

Het compenseert, aldus Niessen. “Droomhuis gezocht ging van acht naar tien uitzendingen, dat is voor mij weer een tandje extra. Dat doe ik in mijn spaarzame vrije tijd, de weekeinden en Pasen bijvoorbeeld.

Het is veel, maar superleuk dat het kan en mag”, besluit hij in de krant (via Blendle).

Zijn Tijd voor MAX-collega Martine van Os heeft net als Niessen ook een prime time-hit bij MAX. Zij gaat in We Zijn Er Bijna elk jaar mee op vakantie met een stel bejaarden.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen