Kleinzoon Hanneke Groenteman nieuwsgierig naar xtc

Dat Hanneke Groenteman elke kerst aan de xtc zit is al lang geen geheim meer, maar dankzij rapper Lil’Kleine is haar 6-jarige kleinzoon ook al benieuwd naar de pillen die oma slikt. “Mijn zoon van 6 is fan van Lil’ Kleine, die van de drank en de drugs“, zegt moeder Aaf Brandt Corstius in Volkskrant. Corstius, de schoondochter van Groenteman, verbiedt haar kinderen niet om Drank & Drugs te luisteren. Het leidt tot een hoop vragen in huis. “Wat zijn dat voor pillen? Wat zijn bitches?

De Amsterdamse rapper zingt aldoor over drugs en dat ontgaat Corstius’ zoontje niet. “Denk ik dat Lil’ Kleine weleens van die pillen heeft genomen? Waaróm neemt hij die pillen? Mijn antwoorden zweven ergens tussen de waarheid met een stichtelijk praatje en keiharde leugens.

Corstius: “‘Nou…’ begin ik dan en rek mijn denktijd nog even, ‘die pillen neemt hij omdat mensen dat soms doen, op feestjes. Maar ze maken je hersentjes wel kapot.’

Haar 6-jarige zoon kijkt ook YouTube-video’s van Lil’Kleine. Daarin heeft de rapper het over ‘drugs met een c’. “‘Wat is al dat poeder, mama?’ ‘Dat is meel.’ ‘Waarom?’ ‘Misschien gaat hij zo wat bakken.’

Volgens Corstius verbieden veel ouders hun kinderen om naar Lil’Kleine te luisteren, maar de schrijfster stelt niet bang te zijn dat haar zoontje door de rapper een toekomst vol wodka en xtc tegemoetziet.

Of ze haar zoontje ook toestaat om kerst te vieren met oma is niet bekend.

Lees ook: Hanneke Groenteman bevestigt: ‘Met kerst slik ik XTC’ (november)

De Volkskrant-column van Corstius kunt u lezen via Blendle.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen